Is de Count-IT software iets voor jou?

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk POS-systeem met kassa, voorraadbeheer, ordermanagement, rapportages, klantenportaal en CRM? Dan ben je bij Count-IT aan het juiste adres!

Het POS-systeem (point-of-sale) van Count-IT is veel meer dan alleen een kassasysteem, want de software helpt je namelijk ook bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Altijd inzicht in je actuele voorraad, realtime data-analyse en van CRM tot je personeelsmanagement: je regelt het allemaal veilig in de Cloud.

Met de software van Count-IT log je in en werk je waar en wanneer je wil, want je verkopen, producten en rapportages zijn altijd binnen handbereik, veilig en up-to-date. Kortom een werkende internetverbinding en browser zijn alles wat je nodig hebt.

Demo

Onze demo geeft jou de kans om ons kassasysteem te ervaren en te proberen welke functionaliteiten jij wel of niet wil gaan gebruiken. Zo kan het ideale pakket voor jouw onderneming worden samengesteld. Om jou een goed beeld te geven van het Count-IT kassasysteem kun je het systeem 30 dagen gratis uitproberen. Je kunt het systeem uitproberen in je internetbrowser op je laptop, tablet of smartphone.

Count-IT heeft een gratis proefperiode van 30 dagen!

Count-IT biedt verschillende kassasystemen passend bij jouw onderneming. Bekijk de mogelijkheden per ondernemingstype hieronder en kijk wat Count-IT voor jou kan betekenen.

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!