Count-IT ontwikkelt kassasystemen op maat

Het Count-IT-systeem heeft al heel veel uitgebreide functies. Ben je toch op zoek naar iets wat wij nog niet aanbieden? Dat kan. Wij bieden maatwerk op 2 manieren aan.

Count-IT wordt ontwikkeld vanuit de behoefte van onze klant. Vandaar dat een groot gedeelte van onze ontwikkeltijd wordt bepaald door onze klanten. Wij luisteren naar de behoeftes en plannen deze wensen vervolgens in om te ontwikkelen, testen en uiteindelijk uit te rollen. Het testen van deze nieuwe functies gaat vaak in samenwerking met de klant, zodat we zeker weten dat het eindproduct perfect aansluit bij de bedrijfspraktijk. Indien je functies mist, kijken we eerst of dit een functie is die wij breed kunnen inzetten. Is dat zo? Dan zetten we deze functie op onze planning en ontwikkelen we haar. Deze nieuwe functie kost jou dan niets. Hooguit een beetje tijd als je interesse hebt om de functionaliteit samen met ons te testen.

Gaat het om een zeer specifieke functie? Dan verkennen we graag de mogelijkheden voor maatwerk. We maken dan vooraf een vrijblijvende offerte met de kosten voor het complete project, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden die er zijn.

Met en voor elkaar

Count-IT wordt ontwikkeld met én voor onze klanten, waarbij wij altijd luisteren naar jouw wensen.

Mis je functies?

Ontbreken er functies in Count-IT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Count-IT maatwerk