Count-It ontwikkelt kassasystemen op maat

Het Count-IT systeem heeft al heel veel uitgebreide functies. Ben je toch op zoek naar iets wat wij nog niet aanbieden? Dat kan. Wij bieden maatwerk op 2 manieren aan.

Count-IT wordt ontwikkeld vanuit de behoefte van onze klant. Vandaar dat een groot gedeelte van onze ontwikkeltijd wordt bepaald door onze klanten. Wij luisteren naar de behoeftes en plannen deze vervolgens in om te ontwikkelen, testen en uiteindelijk uit te rollen. Het testen van deze nieuwe functies gaat vaak in samenwerking met de klant, zodat we zeker weten dat het eindproduct perfect aansluit bij de praktijk. Indien je functies mist, kijken we eerst of dit een functie is die wij breed kunnen inzetten. Als dat zo is dan zetten we deze functie op onze planning om te ontwikkelen. Deze nieuwe functie kost jou dan niets. Hooguit een beetje tijd als je interesse hebt om deze functie mee te testen.

Indien het echt een specifieke functie is zullen we kijken naar een maatwerk project voor jou. Van te voren maken wij dan een vrijblijvende offerte met de kosten voor het complete project, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je wensen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Met en voor elkaar

Count-IT wordt ontwikkeld met en voor onze klanten, waarbij wij luisteren naar jouw wensen.

Mis je functies?

Indien er functies ontbreken in Count-IT, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.