Count-IT heeft al heel veel uitgebreide functies. Bent u toch op zoek naar iets wat wij nog niet aanbieden? Dat kan. Wij bieden maatwerk op 2 manieren aan. Ter verduidelijking, even iets meer informatie over de manier waarop wij Count-IT ontwikkelen.

Count-IT wordt ontwikkeld vanuit de behoeftes van onze klanten. Wij hebben super veel leuke ideeën voor nieuwe functies, echter hebben we hier weinig aan als er niemand gebruik van maakt. Vandaar dat een groot gedeelte van onze ontwikkeltijd wordt bepaald door onze klanten. Wij luisteren naar de behoeftes en plannen deze vervolgens in om te ontwikkelen, te testen en uiteindelijk uit te rollen. Het testen van deze nieuwe functies gaat vaak in samenwerking met de klant, zodat we zeker weten dat het eindproduct perfect aansluit bij de praktijk.

Indien u functies mist, kijken we eerst of dit een functie is die wij breed in kunnen zetten. Is dit het geval, zetten we deze functie op onze planning en kost de ontwikkeling van deze nieuwe functie u helemaal niets. Hooguit een beetje tijd als u interesse heeft om deze functie mee te testen.

Indien dit echt een specifieke functie is, die wij niet heel breed in kunnen zetten, zullen we gaan kijken naar een maatwerk project voor u. Van te voren maken wij dan een vrijblijvende offerte met de kosten voor het complete project, zodat u niet voor verassingen komt te staan!

Heeft u wensen? Neem dan contact met ons op en we zullen samen kijken naar een oplossing.

Met en voor elkaar

Count-IT wordt ontwikkeld met en voor onze klanten, waarbij wij luisteren naar uw wensen.

Mist u functies?

Indien er functies ontbreken in Count-IT, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Probeer nu 1 maand gratis!