Bijhouden van uw voorraad was nog nooit zo makkelijk met de voorraadbeheer module van Count-IT!

Zo kunt u het niveau van uw voorraad eenvoudig bijhouden en zorgt Count-IT ervoor dat u niet snel onder de minimum grens van uw voorraad komt. Count-IT berekent ook een voorraadprognose zodat er voorkomen wordt dat u teveel besteld. Door de eenvoudige lay-out van Count-IT zijn wijzigingen zo gemaakt, of het nu gaat om het wijzigen van de bestelgrootte of vanaf welke voorraadhoogte besteld wordt.

Het handmatig maken van inkooporders is verleden tijd, door Count-IT hoeft u informatie slechts één keer in te voeren en hierna is het een kwestie van bijhouden en monitoren.

Real-time voorraad

Het is voor uw organisatie belangrijk om te weten wat u aan voorraden heeft liggen of wat u juist niet hebt. Count-IT heeft hier de oplossing voor!

Count-IT geeft een overzicht van uw voorraad weer in real-time in een duidelijk overzicht.

Automatisch bestellen

Ooit wel eens over het hoofd gezien om een product niet te bestellen? Count-IT heeft hier de oplossing voor door een volledig geautomatiseerd bestelsysteem.

In Count-IT kun je met criteria aangeven wanneer je een product wilt bestellen, bijvoorbeeld op een vaste datum of als de voorraad onder een bepaalt aantal daalt. Zo neemt Count-IT de besteltaken uit handen en is er meer tijd beschikbaar voor het runnen van uw organisatie!

Probeer nu 1 maand gratis!

Meerdere magazijnen/locaties

Count-IT geeft u de beschikbaarheid om de voorraden van meerdere magazijnen en locaties in real-time in te zien. Zo kunt u per filiaal/locatie tot in detail in zien wat er beschikbaar is of wat juist niet beschikbaar is.

Doordat er een voorraadprognose berekend wordt zorgt Count-IT ervoor dat er nooit meer teveel wordt besteld en dat er eventueel teveel voorraad overblijft.

Gedetailleerde overzichten

Count-IT geeft u de mogelijkheid om overzichten als historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop/verkoopprijs in te zien, hierdoor krijgt u een actueel overzicht van wat er speelt in de goederenstroom van uw organisatie, uw totale voorraadwaarde en wat er nog verdienen valt. Dit zou iedereen toch namelijk willen weten?

Alles voor het gebruiksgemak

Doordat Coun-IT te koppelen is met een scanterminal (PDA) wordt een voorraadtelling nu nog gemakkelijker! Je hoeft nu enkel nog één product in te scannen en dan geeft Count-IT weer wat de huidige voorraad is.

Het eenvoudig opstellen en afdrukken van een picklijst voor een bestelling is ook een voorbeeld van het gebruiksgemak van Count-IT! Hierdoor ontstaan er geen fouten of verwarringen meer. Vervolgens kun je met één druk op de knop de bijpassende pakbon voor de klant afdrukken.

Probeer nu 1 maand gratis!