Ontdek de Efficiëntie van Onze Voorraadbeheer Software

Eenvoudig voorraadbeheer is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering, en met de geavanceerde voorraadbeheer-module van Count-IT wordt dit een moeiteloze taak!

Ons systeem maakt het simpel om je voorraadniveau bij te houden en voorkomt dat je onder de minimumgrens komt. Count-IT gaat verder door een nauwkeurige voorraadprognose te berekenen, waardoor overbodige bestellingen worden voorkomen. De intuïtieve lay-out van Count-IT zorgt ervoor dat aanpassingen snel en gemakkelijk kunnen worden gemaakt.

Handmatige inkooporders behoren tot het verleden dankzij het geautomatiseerde Count-IT-systeem. Eenmalige invoer van informatie volstaat, waarna je simpelweg de voorraad kunt bijhouden en monitoren.

Realtime Voorraadoverzicht

Blijf altijd op de hoogte van je actuele voorraad met het realtime-overzicht van Count-IT. Een duidelijk inzicht in je voorraad is essentieel voor een effectief voorraadbeheer.

Automatisch bestellen

Met Count-IT geniet je van een volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Specifieke criteria stellen je in staat aan te geven wanneer je een product wilt bestellen, bijvoorbeeld op een vaste datum of wanneer de voorraad onder een bepaald minimum komt. Count-IT neemt alle besteltaken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Ervaar zelf de meerwaarde van Count-IT met onze 30 dagen gratis demo.

Multilocatie Voorraadbeheer

Count-IT biedt de mogelijkheid om in realtime voorraden van meerdere magazijnen en locaties te beheren. Zo kun je gedetailleerd per filiaal/locatie bekijken wat er beschikbaar is. Met de berekende voorraadprognose voorkomt Count-IT overbodige bestellingen en zorgt het ervoor dat er altijd voldoende voorraad beschikbaar is.

Als het systeem is gekoppeld aan een boekhoudprogramma zoals Exact Online dan wordt de voorraad ook automatisch in beide systemen geüpdatet.

Meerdere magazijnen

In Count-IT kunnen meerdere opslaglocaties geïntegreerd worden. Hierdoor kunnen voorraden nauwkeurig worden bijgehouden en verplaatst tussen verschillende locaties, wat tekorten en overvoorraad voorkomt. Dit verhoogt de klanttevredenheid doordat medewerkers snel informatie kunnen verstrekken over productbeschikbaarheid en producten tussen locaties kunnen verplaatsen. Bovendien biedt het gedetailleerde rapportage en analyse, wat helpt bij het nemen van strategische beslissingen.

kassasysteem voorraad

Gedetailleerde Overzichten voor Optimaal Inzicht

Count-IT voorziet in gedetailleerde overzichten zoals historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop/verkoopprijs. Hiermee krijg je een actueel beeld van de goederenstroom, totale voorraadwaarde en financiën van je organisatie.

Meerdere opslaglocaties

Het implementeren van diverse opslaglocaties, zoals stellingen, bakken en rekken, in een kassasysteem biedt bedrijven geavanceerd voorraadbeheer. Dit systeem stelt hen in staat om specifieke opslagplekken binnen een magazijn nauwkeurig bij te houden en snel producten te lokaliseren. Hierdoor kunnen werknemers efficiënt orders picken en voorraad aanvullen, wat tijd en kosten bespaart. De gedetailleerde organisatie van voorraad vergemakkelijkt ook de inventarisatie en vermindert fouten.

Scanterminal Integratie voor nog meer gebruiksgemak

Koppel Count-IT aan een scanterminal (PDA) voor nog eenvoudigere voorraadtelling. Met slechts één scan krijg je direct inzicht in de huidige voorraad. Het opstellen en afdrukken van een foutloze picklijst is ook moeiteloos, waardoor verwarring tot het verleden behoort. Met één druk op de knop kun je zelfs de pakbon voor de klant afdrukken.

Koppeling met webshop

Het koppelen van opslaglocaties aan webshopvoorraden binnen een kassasysteem biedt bedrijven een geïntegreerde en efficiënte manier om hun voorraadbeheer te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat de voorraadinformatie in de webshop altijd up-to-date is, waardoor klanten nauwkeurige informatie krijgen over de beschikbaarheid van producten. Wanneer een product wordt verkocht, wordt de voorraad in zowel de fysieke opslaglocaties als de webshop automatisch bijgewerkt, Dit voorkomt dubbele verkoop en voorraadtekorten. Bovendien kan het systeem meldingen versturen wanneer de voorraad van een product laag is, waardoor tijdige herbevoorrading mogelijk is. Dit verhoogt niet alleen de operationele efficiëntie, maar ook de klanttevredenheid door betrouwbare leveringen te garanderen.
Het Count-IT systeem kan gekoppeld worden aan zowel Magento als WooCommerce webshops.

Ontdek zelf de meerwaarde van Count-IT met onze 30 dagen gratis demo.