Bijhouden van voorraad was nog nooit zo makkelijk met de voorraadbeheer module van Count-IT!

Zo kun je het niveau van de voorraad eenvoudig bijhouden en zorgt Count-IT ervoor dat je niet snel onder de minimum grens van de voorraad komt. Count-IT berekent ook een voorraadprognose zodat er voorkomen wordt dat je teveel besteld. Door de eenvoudige lay-out van Count-IT zijn wijzigingen zo gemaakt, of het nu gaat om het wijzigen van de bestelgrootte of vanaf welke voorraadhoogte besteld wordt.

Het handmatig maken van inkooporders is verleden tijd. Met Count-IT hoef je informatie slechts één keer in te voeren en hierna is het een kwestie van bijhouden en monitoren.

Real-time voorraad

Het is voor je organisatie belangrijk om te weten wat je aan voorraden hebt liggen of wat je juist niet hebt. Count-IT heeft hier de oplossing voor!

Count-IT geeft een overzicht van je voorraad weer in real-time in een duidelijk overzicht.

Automatisch bestellen

Ooit wel eens over het hoofd gezien om een product niet te bestellen? Count-IT heeft hier de oplossing voor door een volledig geautomatiseerd bestelsysteem.

In Count-IT kun je met criteria aangeven wanneer je een product wilt bestellen, bijvoorbeeld op een vaste datum of als de voorraad onder een bepaalt aantal daalt. Zo neemt Count-IT de besteltaken uit handen en is er meer tijd beschikbaar voor het runnen van jouw organisatie!

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Meerdere magazijnen/locaties

Count-IT geeft je de beschikbaarheid om de voorraden van meerdere magazijnen en locaties in real-time in te zien. Zo kun je per filiaal/locatie tot in detail zien wat er beschikbaar is of wat juist niet beschikbaar is.

Doordat er een voorraadprognose berekend wordt zorgt Count-IT ervoor dat er nooit meer teveel wordt besteld en dat er eventueel teveel voorraad overblijft.

Gedetailleerde overzichten

Count-IT geeft je de mogelijkheid om overzichten als historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop/verkoopprijs in te zien. Hierdoor krijg je een actueel overzicht van wat er speelt in de goederenstroom van je organisatie, je totale voorraadwaarde en wat er nog te verdienen valt. Dit zou iedereen toch willen weten?

Alles voor het gebruiksgemak

Doordat Count-IT te koppelen is met een scanterminal (PDA) wordt een voorraadtelling nu nog gemakkelijker! Je hoeft nu enkel nog één product in te scannen en dan geeft Count-IT weer wat de huidige voorraad is.

Het eenvoudig opstellen en afdrukken van een picklijst voor een bestelling is ook een voorbeeld van het gebruiksgemak van Count-IT! Hierdoor ontstaan er geen fouten of verwarringen meer. Vervolgens kun je met één druk op de knop de bijpassende pakbon voor de klant afdrukken.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.