Software voor voorraadbeheer

Het bijhouden van voorraad was nog nooit zo makkelijk als met de voorraadbeheer module van Count-IT!

Zo kun je het niveau van de voorraad eenvoudig bijhouden en zorgt het systeem ervoor dat je niet onder de minimum grens van de voorraad komt. Count-IT berekent ook een voorraadprognose, zodat er voorkomen wordt dat je teveel besteld. Door de eenvoudige lay-out van Count-IT zijn wijzigingen snel gemaakt.

Het handmatig aanmaken van inkooporders is verleden tijd. Met het Count-IT systeem hoef je informatie slechts één keer in te voeren. Daarna is het een kwestie van bijhouden en monitoren.

Real-time voorraad

Het is belangrijk om te weten wat je aan voorraad hebt in je onderneming. Count-IT heeft hier de oplossing voor!

Count-IT geeft direct inzicht in je voorraad door middel van een real-time overzicht.

Automatisch bestellen

Count-IT heeft een volledig geautomatiseerd bestelsysteem.

In Count-IT kun je met criteria aangeven wanneer je een product wilt bestellen. Bijvoorbeeld op een vaste datum of als de voorraad onder een bepaalt aantal daalt. Zo neemt Count-IT de besteltaken uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken!

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Meerdere magazijnen/locaties

Count-IT geeft de mogelijkheid om de voorraden van meerdere magazijnen en locaties in real-time in te zien. Zo kun je per filiaal/locatie in detail zien wat er beschikbaar is.

Doordat er een voorraadprognose berekend wordt zorgt Count-IT ervoor dat er nooit teveel wordt besteld en dat er genoeg voorraad beschikbaar is.

kassasysteem voorraad

Gedetailleerde overzichten

Count-IT geeft je de mogelijkheid om overzichten als historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop/verkoopprijs in te zien. Hierdoor krijg je een actueel overzicht van de goederenstroom van je organisatie, je totale voorraadwaarde en financiën. Dit zou iedereen toch willen weten?

Alles voor het gebruiksgemak

Door Count-IT te koppelen aan een scanterminal (PDA) wordt een voorraadtelling nog makkelijker! Je hoeft nu enkel nog één product te scannen en Count-IT geeft direct weer wat de huidige voorraad is.

Het eenvoudig opstellen en afdrukken van een picklijst voor een bestelling is ook een voorbeeld van het gebruiksgemak van Count-IT! Hierdoor ontstaan er geen fouten of verwarringen meer. Vervolgens kun je met één druk op de knop de pakbon voor de klant afdrukken.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.