Over ons:

Het ontstaan van Count-IT

Count-IT werd in 2010 opgericht door Dave Claessens. Met een diepgewortelde interesse in IT begon Dave zijn carrière in het vakgebied door computers te repareren. Hij volgde mbo- en hbo-studies in Computer Software Engineering aan het Summa College en de Fontys Hogeschool Eindhoven. In 2006 begon hij met het ontwikkelen van websites en applicaties, en vanuit die start is Count-IT uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is.

Wat ooit begon als een relatief eenvoudig kassasysteem, is nu geëvolueerd tot een veelzijdig omnichannelsysteem voor winkelmanagement. Hoewel Count-IT zich voornamelijk richt op retailers, horecaondernemingen en groothandels, vinden onze oplossingen ook toepassing in diverse andere branches.

Tegenwoordig is Count-IT een modern en veelzijdig softwarebedrijf. Ons jonge, hechte en enthousiaste team streeft ernaar om jou de digitale tools te bieden die je nodig hebt om je businessmanagement naar een hoger niveau te tillen.

Over ons

Bij Count-IT streven we ernaar om ondernemers te helpen bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken op een slimmere en productievere manier met behulp van ons systeem.

Wij geloven in eenvoud, begrijpelijkheid en de hoogste kwaliteit. Sinds 2010 helpen we mkb’ers bij het managen van hun ondernemingen.

Onze drijfveer

We begrijpen als geen ander dat groei een van de meest voorkomende doelen is voor ondernemingen. Om die groei te realiseren, is het van cruciaal belang dat de software aan jouw wensen en eisen voldoet en blijft voldoen. Het Count-IT-systeem biedt die ondersteuning, omdat het volledig aanpasbaar is naar jouw behoeften.

Het verhogen van de productiviteit is de sleutel tot groei. Voeg alleen de gewenste knoppen toe aan het kassasysteem en maak het voor je medewerkers zo eenvoudig mogelijk om met het systeem te werken. Verhoog de productiviteit door Count-IT te koppelen aan andere systemen. Hiermee kun je gemakkelijk je omzet doorsturen naar je boekhouding of moeiteloos webshoporders verwerken in Count-IT. Op deze manier verminder je administratieve taken en bespaar je tijd die je kunt investeren in je onderneming.

Met onze computersoftware en vooraf geïnstalleerde hardware kunnen we voor iedere onderneming de juiste oplossing bieden. Je hoeft alleen de kabels aan te sluiten en je kunt meteen aan de slag. Ervaar zelf de voordelen van Count-IT door een gratis demo aan te vragen via de onderstaande knop.

Vraag vandaag nog een gratis demo aan en ontdek zelf of ons systeem iets voor jouw onderneming is!

Benieuwd naar wat tevreden gebruikers van Count-IT over ons zeggen? Ga dan eens naar onze referentie-pagina en bekijk een selectie van ondernemingen die met het systeem van Count-IT werken.

Volg ons

En blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!