Over ons:

Het ontstaan van Count-IT

Count-IT is in 2010 opgericht door Dave Claessens. Dave heeft altijd al veel interesse gehad in IT en begon binnen het vakgebied met het repareren van computers. Hij volgde mbo- en hbo-studies Computer Software Engineering aan het Summa College en de Fontys Hogeschool Eindhoven. In 2006 startte hij met het ontwikkelen van websites en applicaties en vanuit deze start is Count-IT uitgegroeid tot wat het nu is.

Count-IT begon als betrekkelijk eenvoudig kassasysteem, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig omnichannelsysteem voor winkelmanagement. De focus ligt vooral op retailers, horecaondernemingen en groothandels, maar Count-IT is ook in diverse andere branches inzetbaar.

Inmiddels is Count-IT een modern en veelzijdig softwarebedrijf. Een jong, hecht en enthousiast team doet er alles aan om je de digitale tools te geven waarmee je jouw businessmanagement naar een hoger niveau tilt.

Count-IT belooft dat ondernemers met ons systeem hun dagelijkste taken slimmer en productiever uitvoeren.

Count-IT gelooft in eenvoud. In begrijpelijkheid. En met de beste kwaliteit. Wij helpen al vanaf 2010 mkb’ers met het managen van hun onderneming.

Waarom wij doen wat we doen

Wij weten als geen ander dat groei een van de meest gestelde doelen is voor een onderneming. Om deze groei te realiseren, is het belangrijk dat de software aan jouw wensen en eisen voldoet en ook blijft voldoen. Het Count-IT-systeem kan je hierin ondersteunen, omdat het systeem geheel aan te passen is naar wens.

Het verhogen van de productiviteit is de sleutel tot groei. Voeg alleen de gewenste knoppen toe aan het kassasysteem en maak het voor je medewerkers zo makkelijk mogelijk om met het systeem te werken. Verhoog je productiviteit door Count-IT te koppelen aan andere systemen.  Zet eenvoudig je omzet door naar je boekhouding of verzend je webshoporder makkelijk in Count-IT. Op die manier verminder je administratieve taken en win je tijd die je weer kunt investeren in je onderneming.

Wij kunnen met onze computersoftware en vooraf geïnstalleerde hardware voor iedere onderneming de oplossing zijn. Zo hoef je zelf alleen de kabels aan te sluiten en kun je direct aan de slag. Ervaar zelf de voordelen van Count-IT door de gratis demo aan te vragen via de onderstaande button.

Ontdek de mogelijkheden van het Count-IT systeem

Benieuwd naar wat tevreden gebruikers van Count-IT over ons zeggen? Ga dan eens naar onze referentie-pagina en bekijk een selectie van ondernemingen die met het systeem van Count-IT werken.

Volg ons

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen