Software voor voorraadbeheer

Het bijhouden van de voorraad was nog nooit zo makkelijk als met de voorraadbeheer-module van Count-IT!

Zo kun je het niveau van de voorraad eenvoudig bijhouden en zorgt het systeem ervoor dat je niet onder de minimumgrens van de voorraad komt. Count-IT berekent ook een voorraadprognose, zodat je kunt voorkomen dat je te veel bestelt. Door de eenvoudige lay-out van Count-IT zijn wijzigingen snel gemaakt.

Het handmatig aanmaken van inkooporders is verleden tijd. Met het Count-IT-systeem hoef je informatie slechts één keer in te voeren. Daarna is het een kwestie van bijhouden en monitoren.

Realtime-voorraad

Het is belangrijk om te weten wat je actuele voorraad is. Count-IT zorgt ervoor dat je met een realtime-overzicht altijd inzicht hebt in je voorraad.

Automatisch bestellen

Count-IT heeft een volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Je kunt met specifieke criteria aangeven wanneer je een product wilt bestellen, bijvoorbeeld op een vaste datum of op het moment dat de voorraad onder een bepaald minimum komt. Count-IT neemt je alle besteltaken uit handen zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Meerdere magazijnen of locaties

Count-IT geeft je de mogelijkheid om de voorraden van meerdere magazijnen en locaties in realtime in te zien. Zo kun je per filiaal/locatie in detail zien wat er beschikbaar is.

Doordat er een voorraadprognose berekend wordt, zorgt Count-IT ervoor dat je nooit te veel bestelt en dat er altijd genoeg voorraad beschikbaar is.

kassasysteem voorraad

Gedetailleerde overzichten

Count-IT geeft je de mogelijkheid om overzichten als historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop/verkoopprijs in te zien. Hierdoor krijg je een actueel overzicht van de goederenstroom van je organisatie, je totale voorraadwaarde en financiën. Dit is toch informatie die iedereen wil hebben?

Alles voor het gebruiksgemak

Door Count-IT te koppelen aan een scanterminal (PDA), wordt een voorraadtelling nog makkelijker! Je hoeft nu enkel nog één product te scannen. Vervolgens geeft Count-IT direct weer wat de huidige voorraad is.

Het eenvoudig opstellen en afdrukken van een picklijst voor een bestelling is ook een voorbeeld van het gebruiksgemak van Count-IT! Hierdoor ontstaan er geen fouten of verwarringen meer. Vervolgens kun je met één druk op de knop de pakbon voor de klant afdrukken.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.