Ontdek de Efficiëntie van Onze Voorraadbeheer Software

Eenvoudig voorraadbeheer is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering, en met de geavanceerde voorraadbeheer-module van Count-IT wordt dit een moeiteloze taak!

Ons systeem maakt het simpel om je voorraadniveau bij te houden en voorkomt dat je onder de minimumgrens komt. Count-IT gaat verder door een nauwkeurige voorraadprognose te berekenen, waardoor overbodige bestellingen worden voorkomen. De intuïtieve lay-out van Count-IT zorgt ervoor dat aanpassingen snel en gemakkelijk kunnen worden gemaakt.

Handmatige inkooporders behoren tot het verleden dankzij het geautomatiseerde Count-IT-systeem. Eenmalige invoer van informatie volstaat, waarna je simpelweg de voorraad kunt bijhouden en monitoren.

Realtime Voorraadoverzicht

Blijf altijd op de hoogte van je actuele voorraad met het realtime-overzicht van Count-IT. Een duidelijk inzicht in je voorraad is essentieel voor een effectief voorraadbeheer.

Automatisch bestellen

Met Count-IT geniet je van een volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Specifieke criteria stellen je in staat aan te geven wanneer je een product wilt bestellen, bijvoorbeeld op een vaste datum of wanneer de voorraad onder een bepaald minimum komt. Count-IT neemt alle besteltaken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Ervaar zelf de meerwaarde van Count-IT met onze 30 dagen gratis demo.

Multilocatie Voorraadbeheer

Count-IT biedt de mogelijkheid om in realtime voorraden van meerdere magazijnen en locaties te beheren. Zo kun je gedetailleerd per filiaal/locatie bekijken wat er beschikbaar is. Met de berekende voorraadprognose voorkomt Count-IT overbodige bestellingen en zorgt het ervoor dat er altijd voldoende voorraad beschikbaar is.

Als het systeem is gekoppeld aan een boekhoudprogramma zoals Exact Online dan wordt de voorraad ook automatisch in beide systemen geüpdatet.

kassasysteem voorraad

Gedetailleerde Overzichten voor Optimaal Inzicht

Count-IT voorziet in gedetailleerde overzichten zoals historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop/verkoopprijs. Hiermee krijg je een actueel beeld van de goederenstroom, totale voorraadwaarde en financiën van je organisatie.

Scanterminal Integratie voor nog meer gebruiksgemak

Koppel Count-IT aan een scanterminal (PDA) voor nog eenvoudigere voorraadtelling. Met slechts één scan krijg je direct inzicht in de huidige voorraad. Het opstellen en afdrukken van een foutloze picklijst is ook moeiteloos, waardoor verwarring tot het verleden behoort. Met één druk op de knop kun je zelfs de pakbon voor de klant afdrukken.

Ontdek zelf de meerwaarde van Count-IT met onze 30 dagen gratis demo.