Count-IT heeft een portal ontwikkeld speciaal voor conceptstores.

Een concept store is een winkel waar niet alleen het verkopen van producten centraal staat. De inrichting en het assortiment van de winkel zijn afgestemd op een centraal thema of een bepaalde leefstijl. Vaak verkopen zij producten van meerdere ondernemers. Hierdoor is de voorraad van een conceptstore opgebouwd uit de diverse voorraden van de ondernemers.  De ondernemer voegt zijn assortiment inclusief voorraad toe aan de portal en de producten kunnen direct verkocht worden in de winkel. Met de portal krijgt zowel de winkel als de ondernemers inzicht in de verkopen. De winkel van de totaalverkopen en de ondernemer van de verkochte producten uit zijn assortiment.

Het portaal wordt afgeschermd, zodat niet iedereen er zomaar toegang tot heeft. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door te werken op uitnodiging.

Conceptstores

Verhoog je sales met een eigen portal voor je ondernemers. Dit portaal kunnen ze onder meer gebruiken voor het toevoegen van hun assortiment en voorraad.

Eigen look en feel

Pas de lay-out van je portal aan, geheel naar je eigen smaak.

Start nu je gratis proefperiode

Elke ondernemer eigen inlog

Assortiment toevoegen

Voor elke ondernemer kan een eigen inlog gemaakt worden voor Count-IT. Hiermee kunnen zij zelf inloggen in het kassasysteem en vervolgens zelf hun assortiment toevoegen. Omdat er met een systeem wordt gewerkt voor alle ondernemers, worden alle producten op dezelfde wijze in het systeem gezet. Hierdoor ontstaat er een passend geheel.

Voorraad bijhouden

De voorraad wordt bijgehouden door het systeem en kan ook eenvoudig worden ingezien door zowel de conceptstore als de ondernemer. De ondernemer voegt zelf de beginvoorraad toe en kan op basis van de verkopen de voorraad bijvullen. Zo heeft zowel de onderneming als de ondernemers inzicht in de verkopen.

Berichten conceptstore

Alles op één plek!

Verkopen

Alle ondernemers van de shop-in-shop hebben een eigen dashboard waarin zij alle verkopen kunnen inzien. Er zijn meerdere overzichten te zien,  waar zij bijvoorbeeld de verkopen van deze maand te kunnen vergelijken met die van de vorige maand. Of het aantal verkopen per uur/dag eenvoudig kunnen bekijken.

Berichten

Communiceer met de ondernemers door middel van nieuwsberichten op het dashboard.  Bij het inloggen in het Count-IT kassasysteem opent het dashboard en kan de ondernemer direct het nieuwe bericht zien.

Omzetrapportages

Je kunt Count-IT koppelen aan andere softwarepakketten, bijvoorbeeld voor het doorvoeren van de orders, voorraad, artikelmutaties en facturen.

In het kassasysteem kan gewerkt worden met een gezamenlijke layout voor de winkel, bijvoorbeeld voor het printen van labels. Deze wordt ingesteld voor de winkel en de ondernemers kunnen dan eenvoudig labels afdrukken voor hun producten, zodat de overal look van de product labels voor elke onderneming gelijk is. 

Klik hier om alle mogelijke koppelingen te vinden.

Marges + maandelijkse betalingsbadge

Als conceptstores of shop-in-shops reken je vaak een bepaalde marge (provisie) die de ondernemer betaald per verkocht product. Count-IT maakt het zeer eenvoudig om deze marge (maandelijks) te verrekenen door middel van een betalingsbadge die automatisch wordt gefactureerd. De omzet wordt direct overgemaakt naar de ondernemers en de marge komt op de rekening van de conceptstore terecht.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.