Op zoek naar een baan? Bekijk de onderstaande vacatures en solliciteer bij Count-IT.
Vast salaris, een baan om in te groeien én mogelijkheden tot opleidingen, trainingen en meer!

Vacature Relatiebeheer en Marketing

Zoek je naar een leuke uitdaging binnen een modern en toonaangevend software bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! Count-IT is op zoek naar iemand die weet hoe we onze applicatie in de markt kunnen zetten. Als medewerker Relatiebeheer en Marketing focus jij je op het aantrekken en binnenhalen van nieuwe klanten voor Count-IT. Je zet marketing campagnes op en voert ze uit. De leads die hieruit voortkomen volg je op en probeer je om te zetten tot klant. Tevens onderhoud je contact met bestaande klanten en bied je eerstelijns support voor hun.

Wat vragen wij?

Ben je open en sociaal, maar ook vriendelijk en geduldig? Heb je een studie gevolgd in marketing / relatiebeheer of heb je werkervaring in dit vakgebied? Ben je woonachtig in Roermond (of omgeving)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Enige ervaring op grafisch gebied is gewenst.

Wat bieden wij?

Count-IT biedt jou een marktconform salaris, de mogelijkheid om jouw uren flexibel in te delen, uitgebreide WGA-Hiaat verzekering, mogelijkheid tot opleidingen, trainingen en meer.

Solliciteer op de functie Relatiebeheer en Marketing

Stagair Software Ontwikkeling

Zoek je naar een leuke uitdaging binnen een modern en toonaangevend software bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!
Count-IT is op zoek naar een Full-stack developer (Front-end en Back-end) voor onze applicatie (zie www.count-it.eu voor meer informatie).
De programmeertalen waar je mee te maken krijg zijn o.a.: PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript. Ook wordt een klein gedeelte van onze applicatie in C#.NET ontwikkeld.

Wat vragen wij?

Het is een geweldige uitdaging, daarom is het wel belangrijk dat je al enige voorkennis hebt van de programmeertalen PHP, MySQL, HTML, CSS en JavaScript. Een klein gedeelte wordt in C# ontwikkeld, dus enige ervaring hier mee is meegenomen.

Wat bieden wij?

Een geweldige ervaring binnen een jong, hecht en modern team. Vanuit Count-IT zullen we er alles aan doen om jou de nodige ervaring bij te brengen. Tevens is er een kans op een vaste aanstelling na jouw stage periode.

Solliciteer voor Stagair Software Ontwikkeling

Stagair Marketing

Zoek je naar een leuke uitdaging binnen een modern en toonaangevend software bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou! Count-IT is op zoek naar iemand die weet hoe we onze applicatie in de markt kunnen zetten.
Jouw werkzaamheden bestaan uit het opzetten van een leuke en aansprekende marketing campagne. Vervolgens krijg je de mogelijkheid (en budget) om deze campagne ook uit te voeren en te monitoren. De marketing verloopt via diverse kanalen, waaronder Facebook, LinkedIn, Google en meer (eigen inbreng gewenst!).

Wat vragen wij?

Het is een geweldige uitdaging, daarom is het wel belangrijk dat je al enige voorkennis hebt over hoe je een marketing campagne opzet. Ook is het wenselijk om enige kennis / ervaring te hebben op het gebied van online advertising / social media. Ben je ook nog eens zo creatief dat je een leuke campagne kan verzinnen en opzetten? Dan ben je degene waar we naar op zoek zijn!

Wat bieden wij?

Een geweldige ervaring binnen een jong, hecht en modern team. Vanuit Count-IT zullen we er alles aan doen om jou de nodige ervaring bij te brengen. Tevens is er een kans op een vaste aanstelling na jouw stage periode.

Solliciteer voor Stagair Marketing

Open sollicitatie

Staan jouw kwaliteiten hier niet tussen en heb je wel interesse in een baan / stage bij Count-IT? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen, wellicht hebben we nog plaats in ons team!

Stuur een open sollicitatie