Je beschikt met Count-IT over veel data waarmee je de kennis van het koopgedrag van je klanten kunt verbeteren. De CRM module maakt het mogelijk om de volledige aankoop geschiedenis van klanten volgen, zodat je hen gerichte aanbiedingen kunt sturen.

Beloon de loyaliteit van uw klanten en win hun klantentrouw met een spaarprogramma met spaarpunten. Heel gemakkelijk voor klanten om mee te doen, volledig in jouw beheer en het werkt naadloos samen met Count-IT.

Het opzetten van promoties is ook al zo makkelijk, je stelt een actieprijslijst op voor aankomende promotieartikelen die automatisch op basis van de ingegeven datum en tijd worden geactiveerd en beëindigd.

Communiceer met uw klanten

Communiceer snel en eenvoudig met uw klanten met het CRM van Count-IT.

Verhoog uw omzet

Door de betere klantenbinding die mogelijk is met Count-IT, verhoogd u de tevredenheid van uw klanten wat resulteert in een hogere omzet.

Probeer nu 1 maand gratis!

Volg uw klanten

Count-IT geeft een gedetailleerd overzicht van klantenhistorie, met Count-IT kunt u precies zien wat de klant het meeste besteld, wanneer de klant besteld en voor hoeveel de klant besteld. En dit allemaal uit filteren op verschillende criteria naar uw wens!

Heeft de klant iets specifieks gezegd? Voeg met Count-IT eenvoudig een notitie toe die u er aan herinnerd!

Maak klant specifieke prijstlijsten! productkorting, regelkorting of kortingspercentage vanaf een bepaald bedrag? Geen probleem met Count-IT! Stel eenvoudig een prijstlijst samen die verbonden kan worden aan bijoorbeeld datum of tijd criteria naar uw wens.

Klantenbinding

Het Count-IT klantenportaal is het portaal voor jouw onderneming! Het zorgt ervoor dat je overal en altijd verbonden bent met jouw klanten en jouw klanten met je bedrijf. Het Count-IT klantenportaal bestaat uit verschillende modules, welke je zelf kunt kiezen. Hierdoor heb je een softwarepakket dat precies op de wensen van jouw bedrijf aansluit.

Het portaal wordt afgeschermd, zodat niet iedereen er zomaar toegang heeft. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door op uitnodiging te werken of op basis van reeds bestaande klantgegevens.

Communiceer eenvoudig met uw klanten via e-mail, rechtstreeks of bijvoorbeeld via  mailchimp. Nieuwsbrieven en andere relevante bestanden kunnen ook eenvoudig gedeeld worden.

Halen uw klanten af op rekening? Geen probleem voor Count-IT! Op het einde van de maand wordt automatisch een factuur gegenereerd en gestuurd naar de betreffende klant, wel zó makkelijk.

Probeer nu 1 maand gratis!