Optimaliseer klantrelaties met Count-IT’s krachtige CRM-module!

Met Count-IT beschik je over waardevolle data waarmee je inzicht krijgt in het koopgedrag van je klanten. De CRM-module biedt de mogelijkheid om de volledige aankoopgeschiedenis van klanten te volgen, waardoor je gerichte aanbiedingen kunt sturen en de klantenbinding kunt versterken.

Beloon Loyaliteit met Spaarprogramma:

Zet eenvoudig een spaarprogramma op met spaarpunten om de loyaliteit van je klanten te waarderen. Dit gebruiksvriendelijke programma staat volledig onder jouw beheer en integreert naadloos met Count-IT.

Promoties Opzetten is Eenvoudig:

Het opzetten van promoties wordt een moeiteloze taak met Count-IT. Creëer een actieprijslijst voor promotieartikelen die automatisch geactiveerd en beëindigd wordt op basis van de ingegeven datum en tijd.

Eenvoudige Communicatie via CRM

Communiceer snel en eenvoudig met je klanten via het Count-IT CRM-systeem.

Verhoog je omzet

De verbeterde klantenbinding met Count-IT leidt tot meer tevredenheid en uiteindelijk tot een hogere omzet.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Gedetailleerde Klantinformatie

Count-IT biedt een gedetailleerd overzicht van de complete klanthistorie. Ontdek welke producten het meest worden besteld, wanneer klanten bestellen en hoeveel ze besteden. Filter deze informatie naar wens op verschillende criteria.

Voeg eenvoudig notities toe aan klantprofielen om specifieke klantbehoeften of opmerkingen te onthouden.

Klantspecifieke Prijslijsten:

Creëer klantspecifieke prijslijsten met Count-IT. Of het nu gaat om productkorting, regelkorting of kortingspercentages vanaf een bepaald bedrag, met Count-IT stel je moeiteloos prijslijsten samen die je kunt koppelen aan specifieke datums of tijdcriteria.

Klantenbinding via Klantenportaal:

Count-IT’s klantenportaal fungeert als het centrale knooppunt voor jouw onderneming en klanten. Hiermee ben je niet alleen overal en altijd verbonden met jouw klanten, maar zij zijn ook altijd verbonden met jouw bedrijf. Het klantenportaal, met verschillende modules naar keuze, creëert een softwarepakket dat naadloos aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

Het portaal wordt afgeschermd voor exclusieve toegang, bijvoorbeeld via uitnodiging of op basis van bestaande klantgegevens.

Eenvoudige Communicatie:

Communiceer met klanten via e-mail, rechtstreeks of via platforms zoals Mailchimp. Deel nieuwsbrieven en andere relevante bestanden moeiteloos

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!