Je beschikt met Count-IT over veel data waarmee je de kennis van het koopgedrag van je klanten kunt verbeteren. De CRM-module maakt het mogelijk om de volledige aankoopgeschiedenis van klanten te volgen, zodat je hen gerichte aanbiedingen kunt sturen.

Beloon de loyaliteit van je klanten door een spaarprogramma met spaarpunten. Heel makkelijk voor klanten om mee te doen en volledig in jouw beheer. Bovendien werkt het naadloos samen met Count-IT.

Het opzetten van promoties is al net zo makkelijk. Je stelt een actieprijslijst op voor aankomende promotieartikelen die automatisch op basis van de ingegeven datum en tijd worden geactiveerd en beëindigd.

Communiceer met je klanten

Communiceer snel en eenvoudig met je klanten via het CRM van Count-IT.

Verhoog je omzet

Door de betere klantenbinding die mogelijk is met Count-IT, verhoog je de tevredenheid van je klanten, wat resulteert in een hogere omzet.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Volg je klanten

Count-IT geeft een gedetailleerd overzicht van je complete klanthistorie. Met Count-IT kun je precies zien welke producten de klant het meest bestelt, wanneer de klant bestelt en voor hoeveel geld de klant koopt. Je kunt deze informatie ook naar wens filteren op verschillende criteria.

Heeft de klant iets specifieks gezegd? Voeg met Count-IT eenvoudig een notitie toe die je hieraan herinnert!

Maak klantspecifieke prijslijsten! Productkorting, regelkorting of kortingspercentages vanaf een bepaald bedrag? Geen probleem met Count-IT! Stel eenvoudig een prijslijst samen die je moeiteloos verbindt aan bijvoorbeeld een datum of tijdcriterium naar jouw wens.

Klantenbinding

Het klantenportaal van Count IT is hét portaal voor jouw onderneming! Het zorgt ervoor dat je niet alleen overal en altijd verbonden bent met jouw klanten, maar klanten ook altijd met jouw bedrijf. Het klantenportaal bestaat uit verschillende modules, die je zelf kunt kiezen. Zo creëer je een softwarepakket dat precies aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

Het portaal wordt afgeschermd, zodat niet iedereen er zomaar toegang tot heeft. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door op uitnodiging te werken of de toegang te baseren op reeds bestaande klantgegevens.

Communiceer eenvoudig met je klanten via e-mail, rechtstreeks of bijvoorbeeld via Mailchimp. Nieuwsbrieven en andere relevante bestanden deel je ook eenvoudig.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!