Je beschikt met Count-IT over veel data waarmee je de kennis van het koopgedrag van je klanten kunt verbeteren. De CRM module maakt het mogelijk om de volledige aankoopgeschiedenis van klanten te volgen, zodat je hen gerichte aanbiedingen kunt sturen.

Beloon de loyaliteit van je klanten door een spaarprogramma met spaarpunten. Heel makkelijk voor klanten om mee te doen, volledig in jouw beheer en het werkt naadloos samen met Count-IT.

Het opzetten van promoties is ook al zo makkelijk. Je stelt een actieprijslijst op voor aankomende promotieartikelen die automatisch op basis van de ingegeven datum en tijd worden geactiveerd en beëindigd.

Communiceer met je klanten

Communiceer snel en eenvoudig met je klanten met het CRM van Count-IT.

Verhoog je omzet

Door de betere klantenbinding die mogelijk is met Count-IT verhoog je de tevredenheid van je klanten, wat resulteert in een hogere omzet.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Volg je klanten

Count-IT geeft een gedetailleerd overzicht van klanthistorie. Met Count-IT kun je precies zien wat de klant het meeste besteld, wanneer de klant besteld en voor hoeveel geld de klant besteld. En dit allemaal naar wens uit filteren op verschillende criteria.

Heeft de klant iets specifieks gezegd? Voeg met Count-IT eenvoudig een notitie toe die je er aan herinnert!

Maak klant-specifieke prijslijsten! Productkorting, regelkorting of kortingspercentage vanaf een bepaald bedrag? Geen probleem met Count-IT! Stel eenvoudig een prijslijst samen die verbonden kan worden aan bijvoorbeeld datum of tijd criteria naar jouw wens.

Klantenbinding

Het Count-IT klantenportaal is het portaal voor jouw onderneming! Het zorgt ervoor dat je overal en altijd verbonden bent met jouw klanten en jouw klanten met je bedrijf. Het klantenportaal bestaat uit verschillende modules, die je zelf kunt kiezen. Zo creëer je een softwarepakket dat precies op de wensen van jouw bedrijf aansluit.

Het portaal wordt afgeschermd, zodat niet iedereen er zomaar toegang tot heeft. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door op uitnodiging te werken of op basis van reeds bestaande klantgegevens.

Communiceer eenvoudig met je klanten via e-mail, rechtstreeks of bijvoorbeeld via mailchimp. Nieuwsbrieven en andere relevante bestanden kunnen ook eenvoudig gedeeld worden.

Halen jouw klanten producten op rekening? Geen probleem voor Count-IT! Op het einde van de maand wordt automatisch een factuur gegenereerd en gestuurd naar de betreffende klant, wel zó makkelijk.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!