Hét kassasysteem voor elke groothandel

Count-IT helpt je bij het managen van jouw groothandel. Door het gebruik van een B2B-portal en een overkoepelende website hebben jij én je klanten altijd inzicht in de organisatie.

Contact

Blijf altijd in contact met je klant dankzij het B2B-portal van Count-IT.

Gelinkte webshops

Naast de hoofdwebshop beschikken alle klanten over een eigen webshoplink die ze zelf kunnen beheren.

Rijk aan mogelijkheden

Het systeem van Count-IT bevat krachtige software voor functionaliteiten als voorraadbeheer, realtime-rapporten, CRM en loyalty- en analysetools. Zo helpt Count-IT je bij het runnen van jouw groothandel.

B2B-portal

Via ons B2B-portal kun je communiceren met al je klanten. Daarnaast bekijk je eenvoudig facturen en kunnen klanten bestellingen plaatsen en zich inschrijven voor cursussen. Het portal heeft ook een downloadcentrum dat je in staat stelt om bestanden zoals promotiematerialen te delen met klanten. Deze bestanden kunnen zij vervolgens makkelijk binnenhalen vanuit hun eigen omgeving.

Webshop

Count-IT helpt je graag met het inrichten van een webshop voor jou en je klanten. De groothandel beheert de hoofdwebshop waar de producten verkocht worden. De klanten van de groothandel beschikken over een eigen webshoplink die gekoppeld is aan de hoofdwebshop, die zij zelf beheren. Deze link kunnen zij gebruiken voor de eigen verkopen via bijvoorbeeld hun website en Social Mediakanalen.

Kassasysteem Count-IT voorbeeldweergave

Kassasysteem koppelen met webshop

Naast het portal en website is er ook de mogelijkheid om kassasystemen te installeren in de filialen van klanten. Hiervoor bieden wij zowel de software als de hardware aan. En dat voor een scherpe prijs. De apparatuur wordt vooraf geïnstalleerd. Je kun het kassasysteem inpluggen en direct gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om Count-IT te koppelen aan externe services, zoals een boekhoudpakket. Zo hoef je gegevens niet handmatig over te nemen, gaan er geen gegevens verloren en bespaar je tijd!

Probeer nu 1 maand gratis!

Functionaliteit voor kassasystemen

Ons kassasysteem beschikt over verschillende functies die je kunt inzetten in jouw groothandel. Deze functionaliteiten kun je bovendien personaliseren zodat ze naadloos aansluiten op jouw onderneming.

Koppelen met externe services

Het is mogelijk om Count-IT te koppelen aan externe services. Zo kunnen betalingen, boekhouding, CRM, order management, vervoerders en de webshop gekoppeld worden aan Count-IT. Bekijk de mogelijke koppelingen.

Kassasysteem Hardware

Hardware

Start je een nieuwe groothandel en ben je nog op zoek naar apparatuur? Wij leveren volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Met deze plug-and–play-levering heb je het volledige pakket in één keer in huis.

 

Heb je al bestaande POS-apparatuur die je wilt hergebruiken? Dan testen wij of die compatibel is met Count-IT. Bekijk hier onze hardware. 

Probeer het systeem nu 1 maand gratis!

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!