Hét kassasysteem voor groothandel

Count-IT helpt je bij het managen van je groothandel. Door het gebruik van een B2B portal en een overkoepelende website hebben jij éje klanten inzicht in de organisatie. 

contact

Blijf altijd in contact met je klant door middel van de B2B portal.

gelinkte webshops

Naast de hoofd-webshop beschikken alle klanten over een eigen webshop link die zij zelf kunnen beheren.

rijk aan mogelijkheden

Het Count-IT systeem bevat krachtige software als voorraadbeheer, real time rapporten, CRM, loyalty- en analyse tools. Zo helpt Count-IT je bij het runnen van je onderneming.

B2B Portal

Via de B2B portal kun je communiceren met al je klanten. Kunnen facturen bekeken worden en kunnen klanten bestellingen plaatsen en zich inschrijven voor cursussen. Deze portal heeft ook een downloadcentrum waar bestanden zoals promotiematerialen gedeeld kunnen worden met klanten. Deze bestanden kunnen zij vervolgens makkelijk binnenhalen vanuit hun eigen omgeving. 

Webshop

Count-IT kan je helpen met het inrichten van een webshop voor jou en jouw klanten. De groothandel beheert de hoofd-webshop waar de producten verkocht worden. De klanten van de groothandel beschikken over een eigen webshoplink die gekoppeld is aan de hoofd-webshop, die zij zelf beheren. Deze link kunnen zij gebruiken voor de eigen verkopen via bijvoorbeeld hun eigen website en social mediakanalen. 

Kassasysteem Count-IT voorbeeldweergave

Kassasysteem koppelen met webshop

Naast de portal en website is er ook een mogelijkheid om kassasystemen in de filialen van de klanten te installeren. Hiervoor bieden wij zowel de software als de hardware aan. Voor een scherpe prijs. De apparatuur wordt vooraf geïnstalleerd. Je kun het kassasysteem inpluggen en direct gebruikenDaarnaast is het ook mogelijk om Count-IT te koppelen aan externe services, zoals een boekhoudpakket. Zo hoef je gegevens niet handmatig over te nemen, gaan er geen gegevens verloren en bespaar je tijd!

Probeer nu 1 maand gratis!

Functionaliteiten voor kassasystemen

Ons kassasysteem beschikt over verschillende functies die ingezet kunnen worden voor je onderneming. Deze functies kunnen gepersonaliseerd worden zodat deze aansluiten op wat je nodig hebt voor je onderneming.

Koppelen met externe services

Het is mogelijk om Count-IT te koppelen aan externe services. Zo kunnen betalingen, boekhouding, CRM, order management, vervoerders en de webshop gekoppeld worden aan Count-IT. Bekijk de mogelijke koppelingen.

Kassasysteem Hardware

Hardware

Start je een nieuwe onderneming en ben je nog op zoek naar apparatuur? Wij leveren volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Met deze plug-andplay levering heb je het volledige pakket in één keer in huis. 

 

Heb je al bestaande POS apparatuur die je graag wilt (her)gebruiken? Dan testen wij of deze compatible is met Count-ITBekijk hier onze hardware. 

Probeer het systeem nu 1 maand gratis!

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!