In de wereld van retail biedt Count-IT jou de perfecte oplossing voor het beheren van één of meerdere winkellocaties met ons geavanceerde kassasysteem. Speciaal ontworpen voor de retailsector, strekt onze software zich uit van voorraadbeheer tot realtime data-analyse, CRM en personeelsmanagement, veilig opgeslagen in de cloud.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem

Het gebruiksvriendelijke kassasysteem van Count-IT helpt alle medewerkers in de retail met het snel en gemakkelijk bedienen van hun klanten.

Cloud based

Inloggen en werken waar en wanneer je wilt? Met de software van Count-IT kan het. Verkopen, producten en rapportages zijn altijd binnen handbereik, veilig en actueel. Een internetverbinding en browser zijn alles wat je nodig hebt.

Snel afrekenen

Met één actie rond je de verkoop af, open je de kassalade en print je de kassabon. Handig, want met een snel en gestroomlijnd afrekenproces houd je klanten tevreden.

Hét kassasysteem voor elke retailer

Een gebruiksvriendelijk kassasysteem met een lage leercurve, dat is het POS-systeem van Count-IT. In een handomdraai kortingen toevoegen aan een regel of het gehele transactiebedrag? Producten retourneren met één druk op de knop? Meerdere betaalmethodes combineren in één transactie? Het zijn allemaal voorbeelden van de gebruiksvriendelijke features van ons kassasysteem. Verder zijn er veel betalingsmogelijkheden. Zo kan er contant, met bank- of creditkaart of met waardebonnen betaald worden. Maar ook retourpinnen is geen probleem.

Probeer nu 1 maand gratis!

Dashboard en bestellen

Met het uitgebreide dashboard van Count-IT heb je in één oogopslag zicht op en inzicht in je onderneming. Van de laatste verkopen tot je afspraken of scorekaart: je richt het dashboard volledig in naar jouw behoeften. Vink alleen de functionaliteiten aan die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Zo houd je makkelijk overzicht.

 

Met het besteladvies van Count-IT kun je met specifieke criteria aangeven wanneer je een product wilt bestellen. Bijvoorbeeld op een vaste datum of als de voorraad onder een bepaalt aantal daalt. Zo neemt Count-IT de besteltaken uit handen en blijft er als retailer meer tijd over voor het runnen van je organisatie!

Count-IT werkt altijd en op elk apparaat

Het kassasysteem van Count-IT werkt zowel on- als offline. Als de internetverbinding wegvalt, gaat de verkoop gewoon door. Wanneer de verbinding weer hersteld is, slaat de software verkopen alsnog op in de cloud. Omdat jouw data in de cloud staan, zorgen wij voor de broodnodige veiligheid en back-ups.

 

De kassasoftware van Count-IT werkt tevens op veel verschillende apparaten. Denk aan Mac-, iOS- en Android-devices, desktops en laptops. De oplossing is ook te gebruiken met diverse POS-randapparatuur. Het kassasysteem ondersteunt talloze printers, barcodescanners, pinautomaten en kassalades. Bovendien kun je vaak alle apparatuur die aanwezig is binnen je onderneming koppelen aan het systeem.

Ga naar prijzen en pakketten en vind het juiste pakket voor jouw onderneming.

Functionaliteiten voor retail-kassasystemen

Ons kassasysteem beschikt over verschillende onmisbare functies voor retailers. Je kunt deze functies personaliseren zodat ze optimaal aansluiten bij wat jij nodig hebt voor je onderneming.

Koppelen met externe services

Count-IT is te koppelen aan diverse externe services. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het overnemen van boekhoudkundige gegevens en dergelijke. Via deze link vind je alle koppelingsmogelijkheden.

Probeer de kassasoftware nu 1 maand gratis!

Hardware Retail Kassasysteem, voorbeeldweergave

Hardware voor retail

Start je een nieuwe onderneming en ben je op zoek naar apparatuur? Wij leveren volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Met deze plug-and–play-levering heb je het volledige pakket in één keer in huis.

Heb je al bestaande POS-apparatuur die je graag wilt (her)gebruiken? Dan testen wij of deze compatibel is met Count-IT. Bekijk hier onze hardware.

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!