Count-IT helpt jou bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Ons kassasysteem is geschikt voor retail ondernemingen en strekt van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM en personeelsmanagement, en dat alles veilig in de Cloud. 

Gebruiksvriendelijk

Het gebruiksvriendelijke kassasysteem helpt alle retail medewerkers met het snel en gemakkelijk bedienen van je klanten.

cloud based

Log in en werk waar je maar wilt. Je verkopen, producten en rapportages altijd binnen handbereik, veilig en up to date. Internetverbinding en een browser is alles wat je nodig hebt.

Snel afrekenen

Één actie rondt de verkoop af, opent de kassalade en print de kassabon. Snel afrekenen houdt klanten tevreden!

Het kassasysteem voor jouw retail onderneming

Count-IT is een gebruiksvriendelijk kassasysteem met een lage leercurve, waardoor alle medewerkers het snel kunnen gebruiken. Eenvoudig kortingen toevoegen aan een regel of het gehele transactiebedrag, producten retourneren en meerdere betaalmethodes voor één transactie zijn allemaal voorbeelden van de gebruiksvriendelijke features van ons kassasysteem. Ook zijn er veel betalingsmogelijkheden. Zo kan er contant, met bank- of creditkaart of met waardebonnen betaald worden. Retourpinnen is ook geen probleem.  

Probeer nu 1 maand gratis!

Dashboard en bestellen

Met het uitgebreide dashboard van Count-IT heb je in één oogopslag zicht in je onderneming. Het dashboard is volledig in te richten naar jouw behoeften. Vink alleen de functionaliteiten aan die voor jouw organisatie belangrijk zijn. En hou zo makkelijk overzicht.

 

Met het besteladvies van Count-IT kun je met criteria aangeven wanneer je een product wilt bestellen, bijvoorbeeld op een vaste datum of als de voorraad onder een bepaalt aantal daalt. Zo neemt Count-IT de besteltaken uit handen en is er meer tijd voor het runnen van je organisatie!

Werkt altijd en op elk device

Count-IT werkt zowel Online als Offlineals de internetverbinding wegvalt gaat de verkoop gewoon door. Wanneer de verbinding weer tot stand komt worden de verkopen alsnog in de Cloud opgeslagen. Omdat jouw data zich in de Cloud bevindt, zorgen wij voor veiligheid en back-ups. 

 

Ook werkt de kassasoftware van Count-IT op veel verschillende apparaten. Count-IT werkt op Mac en iOS devicesPC’s, Android en met POS randapparatuur. Count-IT ondersteunt talloze printers, barcodescanners, pinautomaten en kassalades. Ook reeds aanwezige apparatuur in je ondernemingJe hebt alleen een browser nodig. 

Bekijk onze prijzen en pakketten en vind jouw perfecte fit!

Functionaliteiten voor retail kassasystemen

Ons kassasysteem beschikt over verschillende functies die ingezet kunnen worden voor je onderneming. Deze functies kunnen gepersonaliseerd worden zodat zij aansluiten bij wat je nodig hebt voor je onderneming. 

Koppelen met externe services

Het is mogelijk om Count-IT te koppelen aan externe services. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het overnemen van boekhoudingscijfers en dergelijke. Bekijk de mogelijke koppelingen.

Probeer de kassasoftware nu 1 maand gratis!

Hardware Retail Kassasysteem, voorbeeldweergave

Hardware voor retail

Start je een nieuwe onderneming en ben je op zoek naar apparatuur? Wij leveren volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Met deze plug-andplay levering heb je het volledige pakket in één keer in huis. 

 

Heb je al bestaande POS apparatuur die je graag wilt (her)gebruiken? Dan testen wij of deze compatible is met Count-ITBekijk hier onze hardware. 

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!