Het facturatieproces is een klus die nauwkeurig en accuraat dient te gebeuren. Als je dit proces in-house uitvoert, kan dat een aanzienlijke druk leggen op je organisatie. Met Count-IT verdwijnt deze druk! Je hoeft nu slechts je facturen bij te houden. Verder regelt Count-IT alles voor je, van de order tot de levering!

Makkelijke facturatie

Facturen sturen en betalingen verwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Count-IT!

Veel betalingsmogelijkheden

Met de software van Count-IT bied jij klanten tal van betalingsmogelijkheden. Hierdoor slinkt het aantal achterstallige betalingen aanzienlijk.

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudige betalingen

Eenvoudige betalingen

Count-IT biedt de mogelijkheid om vanuit een verkooporder eenvoudig een factuur te generen en deze naar de klant te sturen. Count-IT ondersteunt de meest gebruikte online-betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact, SEPA-overboeking, Creditcard, PayPal en vele anderen (Zie mollie.com). Je kunt facturen in Count-IT tevens betalen door middel van automatische incasso.

Aangepast aan jouw klanten

Count-IT stelt jou in staat om klantspecifieke prijslijsten te maken. Zo speel je actief in op de wensen van jouw klanten. Heb je een kortingsprijs afgesproken bij een klant? Geen probleem voor Count-IT! In dezelfde prijslijst pas je eenvoudig klantspecifieke kortingsprijzen toe.

Bestelt je klant vaker? Dan kun je met Count-IT aangeven dat deze klant spaarpunten spaart, waardoor er bij de volgende bestelling korting wordt gegeven. Zo is je klant geneigd om vaker bij jou te bestellen!

Automatische processen

Met Count-IT orders automatisch factureren zodra de bestelling is geleverd? Geen probleem! Count-IT genereert ook in deze situatie automatisch een factuur en verstuurt deze naar de klant.

Heeft de klant betaald? Count-IT koppelt de betaling automatisch aan de bijbehorende factuur. Tevens wordt in de boekhouding de facturatie met de betaling afgeletterd.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.