Jouw facturatieproces vraagt aandacht en accuratesse. Als je dit proces in-house uitvoert kan dat een aanzienlijke druk leggen op je organisatie. Met Count-IT is deze druk niet nodig! Je hoeft nu slechts je facturen bij te houden en regelt Count-IT alles van order tot levering!

Easy facturatie

Facturen sturen en betalingen ontvangen is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Count-IT!

Veel betalingsmogelijkheden

Met de software van Count-IT biedt jij je klanten tal van betalingsmogelijkheden. Dit verminderd achterstallige betalingen aanzienlijk.

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudige betalingen

Count-IT biedt de mogelijkheid om vanuit een verkooporder eenvoudig een factuur te generen en deze naar de klant te sturen. Count-IT ondersteunt de meest gebruikte online betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact, SEPA-overboeking, Creditcard, PayPal, etc. (Zie mollie.com)

Facturen kunnen in Count-IT tevens door middel van automatisch incasso worden betaald.

Aangepast aan jouw klanten

Count-IT stelt jou in staat klant specifieke prijslijsten te maken. Zo kun je inspelen op de wensen van jouw klanten. Heb je een kortingsprijs afgesproken bij een klant? Geen probleem voor Count-IT, in dezelfde prijslijst is er ook de mogelijkheid een klantspecifieke kortingsprijs toe te passen.

Bestelt je klant vaker? Dan kun je met Count-IT aangeven dat deze klant spaarpunten spaart waardoor er bij de volgende bestelling korting wordt gegeven. Zo is je klant geneigd om vaker bij jou te bestellen!

Automatische processen

Met Count-IT orders automatisch factureren zodra de bestelling is geleverd? Geen probleem! Count-IT genereert ook in deze situatie automatisch een factuur die direct wordt verstuurd naar de klant.

Heeft de klant betaald? Dan zorgt Count-IT er automatisch voor dat de betaling gekoppeld wordt aan de bijbehorende factuur. Tevens wordt in de boekhouding de factuur met de betaling afgeletterd.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.