Ontdek de Vrijheid van Zorgeloze Facturatie met Count-IT!

Het facturatieproces is een cruciaal onderdeel dat nauwkeurig en foutloos moet worden uitgevoerd. Met Count-IT verdwijnt de druk van in-house facturatie, omdat wij het proces vereenvoudigen. Jij hoeft alleen nog maar je facturen bij te houden; Count-IT regelt de rest, van order tot levering!

Eenvoudige Facturatie

Het versturen van facturen en verwerken van betalingen was nog nooit zo eenvoudig als met Count-IT!

Diverse Betalingsmogelijkheden

Count-IT biedt jouw klanten een scala aan betalingsmogelijkheden, waardoor het aantal achterstallige betalingen aanzienlijk vermindert.

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudige betalingen

Eenvoudige betalingen

Count-IT maakt het mogelijk om vanuit een verkooporder moeiteloos een factuur te genereren en deze naar de klant te sturen. Ondersteuning voor populaire online-betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact, SEPA-overboeking, Creditcard, PayPal, en meer (zie mollie.com) vergemakkelijkt het betalingsproces. Daarnaast kunnen facturen in Count-IT ook betaald worden via automatische incasso.

Aangepast aan jouw klanten

Count-IT stelt je in staat om klantspecifieke prijslijsten te creëren, waardoor je actief kunt inspelen op de wensen van jouw klanten. Klantspecifieke kortingsprijzen zijn eenvoudig toe te passen, inclusief speciale kortingsafspraken.

Als je klanten regelmatig bestellen, kunnen ze met Count-IT spaarpunten verzamelen voor toekomstige kortingen. Zo worden ze gestimuleerd om vaker bij jou te bestellen.

Automatische processen

Laat Count-IT het werk doen! Automatiseer het facturatieproces door automatisch facturen te genereren zodra de bestelling is geleverd. Count-IT koppelt betalingen automatisch aan de juiste facturen en verwerkt deze informatie in de boekhouding.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.