Uw facturatieproces vraagt aandacht en accuratesse. Als u dit proces in-house uitvoert kan dat een aanzienlijke druk leggen op uw organisatie. Met Count-IT is deze druk niet nodig! U hoeft nu slechts uw facturen bij te houden en regelt Count-IT alles van order tot levering!

Easy facturatie

Facturen sturen en betalingen ontvangen is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Count-IT!

Veel betalingsmogelijkheden

Met de software van Count-IT biedt u uw klanten tal van betalingsmogelijkheden, dit verminderd achterstallige betalingen aanzienlijk.

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudige betalingen

Count-IT geeft u de mogelijkheid om vanuit een verkooporder eenvoudig een factuur te generen en deze naar de klant te sturen. Count-IT ondersteunt de meest gebruikte online betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact, SEPA-overboeking, Creditcard, PayPal, etc. (Zie mollie.com)

Facturen kunnen in Count-IT tevens door middel van automatisch incasso worden betaald.

Aangepast aan uw klanten

Count-IT stelt u in staat klant specifieke prijslijsten te maken, zo kunt u inspelen op de wensen van uw klanten. Heeft u een kortingsprijs afgesproken bij een klant? Geen probleem voor Count-IT, in dezelfde prijslijst is er ook de mogelijkheid een klant specifieke kortingsprijs toe te passen.

Besteld uw klant vaker? Dan kunt u met Count-IT aangeven dat deze klant spaarpunten spaart waardoor er bij de volgende bestelling korting wordt gegeven. Zo is uw klant geneigd om vaker bij u te bestellen!

Automatische processen

Met Count-IT kunnen orders automatisch worden gefactureerd zodra de bestelling is afgeleverd? Geen probleem! Count-IT genereert ook in deze situatie automatisch een factuur die dan wordt verstuurd naar de klant.

Heeft de klant betaald? Dan zorgt Count-IT er automatisch voor dat de betaling gekoppeld wordt aan de bijbehorende factuur. Tevens wordt in de boekhouding de factuur met de betaling afgeletterd.

Probeer nu 1 maand gratis!