Het Count-IT klantenportaal is het portaal voor jouw onderneming! Het zorgt ervoor dat je overal en altijd verbonden bent met jouw klanten en jouw klanten met je bedrijf. Het Count-IT klantenportaal bestaat uit verschillende modules, welke je zelf kunt kiezen. Hierdoor heb je een softwarepakket dat precies op de wensen van jouw bedrijf aansluit.

Het portaal wordt afgeschermd, zodat niet iedereen er zomaar toegang heeft. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door op uitnodiging te werken of op basis van reeds bestaande klantgegevens.

Klantenportal

Verhoog je sales door een eigen portal voor je klanten, waar zij onder andere bestellingen kunnen plaatsen.

Eigen look and feel

Pas de lay-out van je klantenportal aan, geheel naar eigen smaak.

Probeer nu 1 maand gratis!

Met oog voor jouw klant!

Klanten kunnen 24/7 bij jou bestellen, in een afgeschermde omgeving, door middel van een overzichtelijk bestelformulier. Het te bestellen assortiment kun je per klant / klantgroep bepalen, zo kun je precies in spelen op de wensen van jouw klanten! Na een bestelling van een klant wordt de order en factuur opgeslagen in de portal, zodat je klanten altijd en overal een overzicht hebben van hun bestelhistorie en facturen.

Dit stimuleert je klanten om meer in te kopen door hun inzicht te geven in hun omzet en hun te belonen met bijvoorbeeld bonussen of kortingen.

Alles op één plek!

Alles op één plaats! Doordat alle orders in het systeem staan, weet je precies welke klant wat heeft. Hierop kan de klant reparaties of retouren aanmelden.

Via het portaal kunnen jouw klanten zich inschrijven op trainingen. Optioneel kan er automatisch een factuur gemaakt worden en kan de klant online betalen.

Communiceer met jouw klanten door middel van nieuwsberichten op het klantenportaal. Deze kunnen ook gekoppeld worden aan een mailing.

Aangepast aan uw onderneming!

Count-IT kan gekoppeld worden met andere softwarepakketten, voor het doorvoeren van de orders, voorraad, artikelmutaties, facturen etc.

Pas de look en feel van jou klantenportaal zelf aan. Je kan het logo, kleurenschema en lettertype zelf aanpassen. Is dit niet genoeg? We gaan graag in gesprek over een ontwerp op maat.

Alle documenten op één plek!

Wil je brochures, afbeeldingen en/of bestanden voor jouw klanten beschikbaar stellen? Upload deze op één plaats in het klantenportal, eventueel onderverdeeld in verschillende categorieën.

Maken jou klanten gebruik van het Count-IT kassasysteem? Dan kunnen ze vanuit hun eigen kassa bestellingen plaatsen. Voor het aanbevelen van Count-IT, hebben we speciale reseller pakketten.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.