Het Count-IT-klantenportal is het portaal voor jouw onderneming! Het zorgt ervoor dat je altijd en overal verbonden bent met jouw klanten en jouw klanten met het bedrijf. Het klantenportaal bestaat uit verschillende modules, welke je zelf kunt kiezen. Hierdoor heb je een softwarepakket dat precies aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

Het portaal wordt afgeschermd, zodat niet iedereen er zomaar toegang tot heeft. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door te werken op uitnodiging of op basis van reeds bestaande klantgegevens.

Klantenportal

Verhoog je sales met een eigen portal voor je klanten. Dit portaal kunnen ze onder meer gebruiken voor het plaatsen van bestellingen.

Eigen look en feel

Pas de lay-out van je klantenportal aan, geheel naar je eigen smaak.

Start nu je gratis proefperiode

Met oog voor jouw klant!

Klanten kunnen 24/7 bij jou bestellen, in een afgeschermde omgeving en door middel van een overzichtelijk bestelformulier. Het assortiment kun je per klant of klantgroep bepalen. Zo speel je altijd exact in op de wensen van jouw klanten! Na een bestelling van een klant worden de order en factuur opgeslagen in het portaal, zodat je klanten altijd en overal een overzicht hebben van hun bestelhistorie en facturen.

Alles op één plek!

Alles op één plaats! Omdat alle orders in het systeem staan, weet je precies welke producten een klant heeft. Dit maakt het voor de klant makkelijk om reparaties of retouren aan te melden in het systeem.

Via het portaal kunnen jouw klanten zich inschrijven voor trainingen. Optioneel kan er automatisch een factuur gemaakt worden en kan de klant online betalen.

Communiceer met jouw klanten door middel van nieuwsberichten op het klantenportaal. Deze kunnen ook gekoppeld worden aan een mailing.

Aangepast aan uw onderneming!

Je kunt Count-IT koppelen aan andere softwarepakketten, bijvoorbeeld voor het doorvoeren van de orders, voorraad, artikelmutaties en facturen.

Pas de look en feel van het klantenportaal zelf aan. Je kunt het logo, kleurenschema en lettertype zelf veranderen. Is dit niet genoeg? We gaan graag in gesprek over een ontwerp op maat.

Klik hier om alle mogelijke koppelingen te vinden.

Alle documenten op één plek!

Wil je brochures, afbeeldingen en bestanden voor jouw klanten beschikbaar stellen? Upload deze dan op één plaats in het klantenportal, eventueel onderverdeeld in verschillende categorieën.

Maken jouw klanten gebruik van het Count-IT-kassasysteem? Dan kunnen ze vanuit hun eigen kassa bestellingen plaatsen. Voor het aanbevelen van Count-IT hebben we speciale reseller-pakketten.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.