Ontdek het Count-IT Klantenportal: Jouw Toegangspoort tot Efficiënte Klantinteractie!

Het Count-IT Klantenportal is dé sleutel tot naadloze verbindingen tussen jouw onderneming en je klanten, waar je ook bent. Met verschillende modules die je naar wens kunt selecteren, biedt dit klantenportaal een op maat gemaakt softwarepakket dat perfect aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

Veilige Toegang

Het portaal is veilig afgeschermd, zodat enkel uitgenodigde personen of reeds geregistreerde klanten toegang hebben.

Verhoog de verkoop met eigen klantenportal

Geef je klanten de mogelijkheid 24/7 bestellingen te plaatsen in een afgeschermde omgeving met een overzichtelijk bestelformulier.

Aanpasbare look en feel

Personaliseer de lay-out van je klantenportal volledig naar eigen smaak.

Probeer nu je gratis proefperiode van 30 dagen!

Met oog voor jouw klant!

Klanten kunnen op elk moment van de dag bestellen in een beveiligde omgeving met een overzichtelijk bestelformulier. Het assortiment is flexibel instelbaar per klant of klantgroep, waardoor je altijd perfect inspeelt op de wensen van je klanten. Na elke bestelling worden de order en factuur opgeslagen, waardoor klanten altijd en overal hun bestelhistorie en facturen kunnen raadplegen.

Geïntegreerde Oplossingen

Alle bestellingen, productinformatie en klantgegevens worden centraal beheerd. Dit maakt het voor klanten eenvoudig om reparaties of retouren aan te melden. Klanten kunnen zich ook via het portaal inschrijven voor trainingen, met de mogelijkheid tot automatische facturatie en online betaling.

Effectieve communicatie

Houd je klanten op de hoogte met nieuwsberichten op het klantenportaal, eventueel gekoppeld aan mailings.

Aangepast aan jouw onderneming!

Count-IT is flexibel integreerbaar met andere softwarepakketten voor een naadloze doorvoer van orders, voorraadbeheer, artikelmutaties en facturatie. Pas de uitstraling van het klantenportaal aan met je eigen logo, kleurenschema en lettertype. Voor maatwerkdesign staan we klaar voor een gesprek.

Klik hier om alle mogelijke koppelingen te vinden.

Gecentraliseerde Documentatie: Alles binnen Handbereik!

Gecentraliseerde Documentatie: Alles binnen Handbereik!

Heb je brochures, afbeeldingen en bestanden die je wilt delen met jouw klanten? Upload deze eenvoudig op één centrale locatie in het klantenportal, eventueel georganiseerd in verschillende categorieën.

Voor Gebruikers van het Count-IT Kassasysteem:

Als jouw klanten het Count-IT-kassasysteem gebruiken, hebben ze de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit hun eigen kassa bestellingen te plaatsen. Ontdek de voordelen van onze speciale reseller-pakketten, ontworpen om het gebruik van Count-IT aan te bevelen en te vergemakkelijken.

Centraliseer informatie, vereenvoudig het bestelproces en geniet van een geoptimaliseerde ervaring voor zowel jouw bedrijf als jouw klanten.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.