Krachtige Rapportages met Count-IT: Optimaliseer Je Bedrijfsprestaties!

Count-IT biedt uitgebreide rapportages over verkooptotalen, kosten, klanten en andere sturingsinformatie. Gebruik Count-IT om doelen voor je medewerkers te stellen en volg hun vorderingen rechtstreeks vanaf je dashboard.

Ga verder dan standaard rapportages met ons realtime-analyseplatform. Met Count-IT Insights duik je diep in je gegevensstromen en neem je gegarandeerd beter onderbouwde zakelijke beslissingen.

Eenvoudig

Count-IT is ontworpen voor iedereen, ook voor mensen zonder gespecialiseerde IT-kennis. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een vlakke leercurve, waardoor medewerkers snel gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten en voordelen van Count-IT.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.” – Albert Einstein

Zeer uitgebreid

In de kern is Count-IT een simpel kassasysteem dat door iedereen kan worden gebruikt. Maar het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid door de functionaliteiten aan te vinken die belangrijk zijn voor jouw organisatie!

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Makkelijk voor iedereen!

Het dashboard van Count-IT presenteert statistieken die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Het Count-IT-kassasysteem toont ook uitgebreide statistieken in het rapportenoverzicht. Kassaverkopen, facturatiegegevens, orderstatistieken en productmarges zijn slechts enkele voorbeelden van wat Count-IT te bieden heeft.

Oog voor jouw onderneming!

Met het systeem van Count-IT krijg je inzicht in de historie van alle verzonden e-mails. Voorkom misverstanden zoals een klant die geen factuur heeft ontvangen. Count-IT dekt je in om dergelijke situaties te voorkomen. Handig, toch?

Count-IT houdt ook bij wie wat heeft gedaan. Als iets in het systeem onduidelijk of onverklaarbaar lijkt, kun je zien wie hiervoor verantwoordelijk is en vervolgens contact opnemen.

Enthousiast geworden? Maak een gratis account aan en probeer het zelf.