Rapportages in Count-IT

Count-IT wordt geleverd met rapportages over verkooptotalen, kosten, klanten en andere sturingsinformatie. Gebruik Count-IT om doelen voor je medewerkers te stellen en volg hun vorderingen direct vanaf je dashboard.

Ga verder dan een standaard rapportage met behulp van ons realtime-analyseplatform. Met Count-IT Insights duik je diep in je gegevensstromen en maak je gegarandeerd beter onderbouwde en gefundeerde zakelijke beslissingen.

Eenvoudig

Count-IT is gemaakt voor iedereen, dus ook voor mensen zonder specialistische IT-kennis. Count-IT is bovendien ingericht voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is de leercurve vlak en kunnen medewerkers sneller gebruikmaken van alle functionaliteiten en voordelen van Count-IT.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.” – Albert Einstein

Zeer uitgebreid

In de basis is Count-IT een simpel kassasysteem waar iedereen gebruik van kan maken. Maar het systeem is ook makkelijk uit te breiden door het aanvinken van functionaliteiten die voor jouw organisatie belangrijk zijn!

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Makkelijk voor iedereen!

Het dashboard van Count-IT geeft statistieken weer die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Het Count-IT-kassasysteem toont ook uitgebreidere statistieken in het rapportenoverzicht. Statistieken zoals kassaverkopen, facturatiegegevens, orderstatistieken en productmarges zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden in Count-IT.

Oog voor jouw onderneming!

Met het systeem van Count-IT krijg je ook inzicht in de historie van alle verzonden e-mails. Heeft een klant geen factuur gekregen? Count-IT dekt je in om dit soort misverstanden te voorkomen. Wel zo fijn!

Count-IT houdt tevens bij wie wat gedaan heeft. Mocht je iets in het systeem zien wat onduidelijk of onverklaarbaar is, dan kun je zien van wie dit afkomstig is en kun je daarna de betreffende persoon benaderen.

Enthousiast geworden? Maak een gratis account aan en probeer het zelf.