Rapportages in Count-IT

Count-IT wordt geleverd met rapportages over verkooptotalen, kosten, klanten en andere sturingsinformatie. Gebruik Count-IT om doelen voor je medewerkers te stellen en volg hun vorderingen direct vanaf je dashboard.

Ga verder dan een standaard rapportage met behulp van ons real-time analyse platform. Met Count-IT Insights duik je diep in je gegevensstromen en maak je gegarandeerd beter gefundeerde zakelijke beslissingen.

Eenvoudig

Count-IT is gemaakt voor iedereen, ook voor mensen zonder echte “computer-handen” is Count-IT simpel en overzichtelijk ingericht voor de optimale gebruiksvriendelijkheid.

Hierdoor is de leercurve van Count-IT laag en kan er sneller optimaal gebruik van gemaakt worden.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpeler.” – Albert Einstein

Zeer uitgebreid

In de basis is Count-IT een simpel kassasysteem waar iedereen gebruik van kan maken. Echter kan Count-IT zeer eenvoudig uitgebreid worden door het aanvinken van functionaliteiten die voor uw organisatie belangrijk zijn!

Beleef de meerwaarde van Count-IT.

Eenvoudig en makkelijk voor iedereen!

Het Count-IT dashboard geeft statistieken weer die voor jouw organisatie belangrijk zijn.

Het Count-IT kassasysteem geeft ook uitgebreidere statistieken weer in het rapporten overzicht. Statistieken zoals kassaverkopen, facturatiegegevens, orderstatistieken en productmarges zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden in Count-IT.

Oog voor jouw onderneming!

Met het Count-IT systeem krijg je ook inzicht in de historie van e-mails die verzonden zijn via het systeem. Beweert een klant geen factuur gekregen te hebben? Count-IT dekt je in om dit soort misverstanden te voorkomen, wel zo fijn.

Tevens houdt Count-IT bij wie wat gedaan heeft. Mocht je iets in het systeem zien wat onduidelijk of onverklaarbaar is dan kun je zien van wie dit afkomstig is en kun je daarna de betreffende persoon benaderen.

Beleef de meerwaarde van Count-IT.