Count-IT wordt geleverd met rapportages over verkoop totalen, kosten, klanten en andere sturingsinformatie. Gebruik Count-IT om doelen voor je medewerkers te stellen en volg hun vorderingen direct vanaf je dashboard.

Ga verder dan een standaard rapportage met behulp van ons real-time analyse platform. Met Count-IT Insights duik je diep in je gegevensstromen, en daarmee maak je gegarandeerd beter gefundeerde zakelijke beslissingen.

Eenvoudig

Count-IT is gemaakt voor iedereen, zelfs voor mensen zonder echte “computer-handen” is Count-IT simpel en overzichtelijk ingericht voor de optimale gebruiksvriendelijkheid.

Hierdoor is de leercurve van Count-IT laag en kan er sneller optimaal gebruik van gemaakt worden.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpeler.” – Albert Einstein

Zeer uitgebreid

In de basis is Count-IT een simpel kassasysteem waar iedereen gebruik van kan maken. Echter kan Count-IT zeer eenvoudig uitgebreid worden door het aanvinken van functionaliteiten die voor uw organisatie belangrijk zijn!

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudig en makkelijk voor iedereen!

Count-IT geeft in het kort op het dashboard statistieken weer die voor uw organisatie belangrijk zijn.

Count-IT geeft ook uitgebreidere statistieken weer in het rapporten overzicht, statistieken zoals kassa verkopen, facturatie gegevens, order statistieken en product marges zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden in Count-IT

Oog voor uw onderneming!

Met Count-IT krijg je ook inzicht in de historie van e-mails die verzonden zijn via het systeem. Beweert een klant geen factuur gekregen te hebben? Count-IT dekt je in om dit soort misverstanden te voorkomen, wel zo fijn.

Tevens houdt Count-IT bij wie wat gedaan heeft. Als u bijvoorbeeld iets in het systeem ziet wat onduidelijk of onverklaarbaar is dan kunt u zien van wie dit afkomstig is en kunt u daarna de betreffende persoon benaderen.

Probeer nu 1 maand gratis!