Count-IT helpt je met het managen van je horecaonderneming. Ons kassasysteem is geschikt voor de horeca en beschikt over verschillende features die jou kunnen helpen met de groeien van je onderneming.

flexibel

Overal bestellingen opnemen via telefoon of tablet, in één centraal systeem. Bestellingen van alle apparaten worden direct doorgestuurd naar de keuken of de bar.

online - offline

Count-IT werkt zowel Online als Offline. Als de internetverbinding wegvalt worden de bestellingen alsnog opgeslagen in de Cloud wanneer de verbinding hersteld is.

aanpassingen

Eenvoudig menuwijzigingen doorvoeren in de productdatabase. Zowel nieuwe gerechten als prijswijzigingen zijn gemakkelijk en snel te bewerken.

Horeca

Het kassasysteem voor horeca ondernemingen

Met Count-IT maak je gemakkelijk een tafelindeling van jouw horecapunt. De tafels kunnen in het kassasysteem weergegeven worden op een plattegrond of in een lijst. Zo kunnen rekeningen per tafel worden aangeslagen en tussendoor worden opgeslagen. Ook kunnen rekeningen van dezelfde tafels met gemak gedeeld worden bij het afrekenen.

Probeer het zelf via de gratis demo!

Betaalgemak

Met betalen zijn er veel mogelijkheden. Zo kan er contant, met bank- of creditkaart of waardebonnen betaald worden. Fooi kan gemakkelijk en ter plekke toegevoegd worden aan de rekening in ieder gewenst bedrag.  

 

Bekijk onze prijzen en pakketten en vind de perfecte fit voor jou!

Horeca

Flexibiliteit

Bestellingen opnemen kan snel en flexibel door alle horeca medewerkers. Count-IT kan op alle apparaten gebruikt worden, dus ook op telefoons en tablets. Hierdoor kan het horecapersoneel zich flexibel door de zaak bewegen en bestellingen opnemen die vervolgens via een centraal systeem verstuurd worden naar de bar en de keuken.

Functionaliteiten voor horeca kassasystemen

Ons kassasysteem beschikt over verschillende functies die ingezet kunnen worden voor je onderneming. Deze functies kunnen gepersonaliseerd worden zodat zij aansluiten bij wat jij nodig hebt voor jouw horecapunt.

Koppelen met externe services

Het is mogelijk om Count-IT te koppelen aan externe services. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het overnemen van boekhoudingscijfers en dergelijke. Bekijk de mogelijke koppelingen.

Probeer nu 1 maand gratis!

Hardware

Start je een nieuwe horeca onderneming en ben je nog op zoek naar apparatuur? Wij leveren volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Met deze plug-andplay levering heb je het volledige pakket in één keer in huis. 

 

Heb je al bestaande POS apparatuur die je graag wilt (her)gebruiken? Dan testen wij of deze compatible is met Count-ITBekijk hier onze hardware. 

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!