Hét kassasysteem voor de horeca

Het kassasysteem van Count IT is prima toegesneden op de horeca. Het systeem beschikt namelijk over verschillende features die jou helpen met de groei van je onderneming.

Flexibel kassasysteem

Overal bestellingen opnemen via de telefoon of tablet? En dat allemaal in één centraal kassasysteem? Met de software van Count-IT kan het en zet je alle bestellingen direct door naar de keuken of bar.

Online-offline

Het kassasysteem van Count-IT werkt zowel on- als offline. Valt de internetverbinding een keer weg? Dan slaat het systeem bestellingen alsnog op in de Cloud op het moment dat de verbinding hersteld

Aanpassingen

Met het kassasysteem van Count IT voer je eenvoudig menuwijzigingen door in de productdatabase. Zowel nieuwe gerechten als prijswijzigingen zijn makkelijk en snel te bewerken.

Horeca

Hét kassasysteem voor horecaondernemingen

Met Count-IT maak je makkelijk een tafelindeling van jouw horecapunt. De tafels worden in het kassasysteem weergegeven op een plattegrond of in een lijst. Zo kunnen medewerkers rekeningen per tafel aanslaan en tussendoor opslaan. Ook het splitten van rekeningen van dezelfde tafels is in een handomdraai geregeld.

Probeer het zelf via de gratis demo!

Betaalgemak

Het kassasysteem van Count-IT herbergt veel betalingsmogelijkheden. Zo kan er contant, met bank- of creditkaart of met een waardebon betaald worden. Verder kun je makkelijk en ter plekke fooi toevoegen aan de rekening.

 

Bekijk onze prijzen en pakketten en vind de perfecte fit voor jou!

Horeca

Horeca-kassasysteem

Bestellingen opnemen kan snel en flexibel door alle medewerkers. Je kunt Count-IT op alle apparaten gebruiken, ook op mobiele devices als telefoons en tablets. Daardoor is het makkelijk voor horecapersoneel om zich flexibel door de zaak te bewegen en bestellingen op te nemen. De bestellingen worden via een centraal systeem verstuurd naar de bar en keuken.

Functionaliteiten voor kassasystemen in de horeca

Ons kassasysteem beschikt over verschillende functies die je moeiteloos inzet voor jouw onderneming. Deze functies kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze aansluiten bij wat jij nodig hebt voor jouw horecapunt.

Koppelen met externe services

Het is mogelijk om Count-IT te koppelen aan diverse externe diensten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over zaken als het overnemen van boekhoudingscijfers. Bekijk de mogelijke koppelingen.

Probeer nu 1 maand gratis!

Hardware

Start je een nieuwe horeca-onderneming en ben je op zoek naar apparatuur? Wij leveren volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Door de plug-and–play-levering heb je het volledige pakket in één keer in huis.

Heb je al bestaande POS-apparatuur die je graag wilt (her)gebruiken? Dan testen wij of deze goed verenigbaar is met Count-IT. Bekijk hier onze hardware.

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!