Op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem?

Count-IT gaat verder dan alleen een kassasysteem en biedt ondersteuning bij het beheer van één of meerdere winkellocaties. Ons kassasysteem omvat voorraadbeheer, realtime data-analyse, CRM en personeelsmanagement, allemaal veilig in de Cloud.

Eenvoudig en Toegankelijk Kassasysteem

Count-IT’s kassasoftware is ontworpen voor iedereen, zelfs voor gebruikers zonder uitgebreide computerervaring. Het systeem is simpel en overzichtelijk, gericht op optimale gebruiksvriendelijkheid.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.”- Albert Einstein

Uitbreidbaar en Aanpasbaar

Count-IT is niet alleen eenvoudig maar ook zeer uitbreidbaar. Je kunt het systeem eenvoudig aanpassen door specifieke functionaliteiten toe te voegen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

Gratis Proefperiode van 1 Maand

Probeer nu 1 maand gratis! Ervaar zelf het eenvoudige en gebruiksvriendelijke kassasysteem van Count-IT, ontworpen om efficiëntie te bieden met minimale training.

Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk kassasysteem voor iedereen

Count-IT richt zich op gebruiksgemak voor jouw organisatie. Het kassasysteem is ontworpen in samenwerking met ondernemers, met functionaliteiten die de interactie met klanten bevorderen. Denk aan functies zoals bonnen in de wacht zetten, mailen, facturen afdrukken, eenvoudig kortingen toevoegen, producten retourneren, meerdere betaalmethodes en retourpinnen.

Count-IT kan volledig aangepast worden aan de wensen van jouw organisatie! Zo kun je in het hoofdmenu productcategorieën aanmaken. Ook losse knoppen toevoegen voor veel verkochte producten is geen probleem. Dit kan per afdeling en zelfs voor elke individuele medewerker. Zo kan elke medewerker/afdeling over een eigen indeling van het menu beschikken en het kassasysteem van Count-IT optimaal benutten!

Kassasysteem met oog voor jouw onderneming!

Count-IT focust zich op gebruiksgemak voor jouw organisatie. Het kassasysteem is ontworpen met en voor ondernemers. Zo zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd voor het bevorderen van de interactie met klanten.

Functionaliteiten als met één druk op de knop een bon in de wacht of op naam zetten, mailen of zelfs een factuur afdrukken zijn dé standaard in het kassasysteem.

Voorbeelden van het gebruiksgemak van de software zijn: eenvoudig kortingen toevoegen aan een regel of op het gehele transactiebedrag, producten retourneren, meerdere betaalmethodes voor één transactie en retourpinnen.

Uitgebreide Statistieken met één Druk op de Knop

Count-IT biedt uitgebreide statistieken met slechts één druk op de knop. Krijg inzicht in brutowinstmarge, omzet en verkopen per uur op het overzichtelijke dashboard. Dit kan per product, productgroep of gebruiker, waardoor je direct ziet waar jouw organisatie winst kan behalen. Ook kun je eenvoudig rapportages indien, downloaden en printen.

kassasoftware

Geoptimaliseerde hardware

Count-IT is ontworpen vanuit de gedachte dat het systeem op elke laptop of computer gebruikt kan worden. Het maakt dus niet uit of je werkt met een iOS-, Linux- of Windows-apparaat. Count-IT werkt altijd!

Count-IT is geoptimaliseerd op de door ons beschikbaar gestelde hardware waarop de software gegarandeerd werkt. Wil je gebruik maken van je eigen hardware? Dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wij kunnen een optimale werking echter niet garanderen.

Kijk ook gerust eens op onze hardware-pagina voor meer informatie!

Nieuwsgierig naar de software van Count-IT?