Op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem?

Count-IT is veel meer dan alleen een kassasysteem. Het systeem helpt je namelijk ook bij het beheren van één of meerdere winkellocaties. Een kassasysteem mét voorraadbeheer, realtime data-analyse, CRM en personeelsmanagement. En dat allemaal veilig in de Cloud.

Onze missie? Een kassasysteem leveren zonder compromissen. Een gebruiksvriendelijke en tijdbesparende oplossing die een ideale aanvulling vormt op jouw organisatie.

Eenvoudig kassasysteem

De kassasoftware van Count-IT is gemaakt voor iedereen, ook voor mensen zonder echte ‘computerhanden’. Zo is het systeem bijvoorbeeld simpel en overzichtelijk ingericht met als doel optimale gebruiksvriendelijkheid.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.”- Albert Einstein

Zeer uitgebreid

Count-IT is een eenvoudig kassasysteem waar iedereen gebruik van kan maken. Maar je kunt Count-IT ook heel eenvoudig uitbreiden door het aanvinken van functionaliteiten die voor jouw organisatie heel belangrijk zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

Probeer nu 1 maand gratis!

Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk kassasysteem voor iedereen

Het kassasysteem van Count-IT is ontworpen vanuit de gedachte dat iedereen met de software kan werken. Wij streven er altijd naar om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk pakket te leveren waarmee een medewerker met minimale training direct effectief en efficiënt kan werken

Count-IT kan volledig aangepast worden aan de wensen van jouw organisatie! Zo kun je in het hoofdmenu productcategorieën aanmaken. Ook losse knoppen toevoegen voor veel verkochte producten is geen probleem. Dit kan per afdeling en zelfs voor elke individuele medewerker. Zo kan elke medewerker/afdeling over een eigen indeling van het menu beschikken en het kassasysteem van Count-IT optimaal benutten!

Kassasysteem met oog voor jouw onderneming!

Count-IT focust zich op gebruiksgemak voor jouw organisatie. Het kassasysteem is ontworpen met en voor ondernemers. Zo zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd voor het bevorderen van de interactie met klanten.

Functionaliteiten als met één druk op de knop een bon in de wacht of op naam zetten, mailen of zelfs een factuur afdrukken zijn dé standaard in het kassasysteem.

Voorbeelden van het gebruiksgemak van de software zijn: eenvoudig kortingen toevoegen aan een regel of op het gehele transactiebedrag, producten retourneren, meerdere betaalmethodes voor één transactie en retourpinnen.

Uitgebreide statistieken

Het is belangrijk voor jouw organisatie om een overzicht te krijgen van relevante statistieken, zodat je te allen tijde kunt zien wat er speelt in de organisatie.

Count-IT is uniek omdat je met slechts één druk op de knop een overzicht van al je belangrijke statistieken tevoorschijn tovert. Zo kun je de brutowinstmarge, omzet en verkopen per uur zien in het overzichtelijke Count-IT-dashboard. Dit kan per product, productgroep of gebruiker. Zo zie je direct waar jouw organisatie nog winst kan behalen.

kassasoftware

Geoptimaliseerde hardware

Count-IT is ontworpen vanuit de gedachte dat het systeem op elke laptop of computer gebruikt kan worden. Het maakt dus niet uit of je werkt met een iOS-, Linux- of Windows-apparaat. Count-IT werkt altijd!

Count-IT is geoptimaliseerd op de door ons beschikbaar gestelde hardware waarop de software gegarandeerd werkt. Wil je gebruik maken van je eigen hardware? Dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wij kunnen een optimale werking echter niet garanderen.

Kijk ook gerust eens op onze hardware-pagina voor meer informatie!

Nieuwsgierig naar de software van Count-IT?