Hét kassasysteem voor de conceptstore

Count-IT heeft een geavanceerd portaal ontwikkeld speciaal voor de conceptstore, waarbij het verkopen van producten slechts het begin is. Onze portal is ontworpen om de samenwerking tussen de conceptstore en de individuele ondernemers te optimaliseren, terwijl het beheren van assortimenten en voorraden moeiteloos wordt.

Voorraadbeheer voor een Vlotte Bedrijfsvoering

Automatiseer voorraadbeheer en geef zowel de conceptstore als de ondernemers inzicht in verkopen. Verbeter je online aanwezigheid met onze geavanceerde voorraadbeheertools!

Een Eigen Look en Feel voor Jouw Conceptstore

Pas de lay-out van je portal aan, zodat het naadloos aansluit bij de identiteit van jouw conceptstore.

Horeca

Communiceer via het dashboard

Communiceer met de ondernemers via nieuwsberichten op het dashboard van de portal. Zodra ze inloggen op het Count-IT kassasysteem, zien ze direct alle updates. Zo is iedere leverancier snel op de hoogte van nieuwtjes, updates en deadlines.

Ervaar het zelf met onze gratis demo!

Assortiment Toevoegen: Elke Ondernemer, Eigen Inlog

Geef elke ondernemer een eigen inlog om hun assortiment toe te voegen. Ons systeem zorgt voor uniforme invoer, wat resulteert in een samenhangend geheel. Vergroot je online zichtbaarheid met Count-IT!

 Bekijk onze prijzen en pakketten en vind de perfecte fit voor jou!

Horeca

Omzetrapportages

Count-IT maakt het mogelijk om snel en flexibel bestellingen op te nemen op alle apparaten, inclusief mobiele devices zoals telefoons en tablets. Bestellingen worden centraal verstuurd naar de bar en keuken.

Uniforme Productlabels voor een Consistente Uitstraling van de Conceptstore

Werk met een uniforme layout voor productlabels, zodat jouw conceptstore een professionele uitstraling behoudt. Verhoog je online vindbaarheid met gestroomlijnde productinformatie!

Koppel Count-IT

Koppel Count-IT aan andere softwarepakketten voor het doorvoeren van orders, voorraadbeheer, artikelmutaties en facturatie.

Klik hier om alle mogelijke koppelingen te vinden en begin vandaag nog met het optimaliseren van je conceptstore! Vergroot je online aanwezigheid en bereik met Count-IT Conceptstore Portal!

Bekijk de mogelijke koppelingen.

Ontdek de mogelijkheden nu 1 maand gratis!

Hardware

Of je nu een nieuwe horeca-onderneming start of bestaande POS-apparatuur wilt (her)gebruiken, Count-IT biedt volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen scherpe prijzen.  Bekijk hier onze hardware.

Heb je al bestaande POS-apparatuur die je graag wilt (her)gebruiken? Dan testen wij of deze goed verenigbaar is met Count-IT.

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!