Welkom in het tijdperk van automatisering en digitalisering, waar snelheid, eenvoud en nauwkeurigheid cruciaal zijn voor order management. Count-IT biedt de oplossing die je nodig hebt, omdat ons ordermanagementsysteem jouw orders op een optimale en foutloze manier beheert.

Count-IT voorspelt de (verwachte) voorraad op basis van inkoop- en verkooporders. Bovendien genereert het systeem automatisch verkooporders die je met slechts één klik kunt afdrukken. Bij het aanmaken van een verkooporder wordt direct een picklijst gegenereerd. Als de voorraad onder een bepaald niveau daalt, maakt Count-IT automatisch een inkooporder aan. Controleer eenvoudig de order en stuur deze direct naar je leverancier.

Altijd up-to-date

Houd je complete order management altijd up-to-date en overzichtelijk.

Automatisering op maat

Met Count-IT optimaliseer je moeiteloos een groot deel van je orderprocessen.

Probeer nu 1 maand gratis!

Verkooporders

Met Count-IT maak je eenvoudig verkooporders aan, die overzichtelijk worden opgeslagen en weergegeven. Factureer de verkooporder met één druk op de knop aan de klant.

Automatisch gegenereerde picklijsten zorgen ervoor dat de bestelling van de klant direct klaargemaakt kan worden. Het Count-IT-dashboard en de rapportages bieden uitgebreide statistieken voor continue inzicht in de actuele en verwachte voorraad. Ook kun je moeiteloos offertes die in Count-IT zijn gemaakt omzetten naar verkooporders. Kortom, een compleet ordermanagementsysteem.

Inkooporders

Dankzij Count-IT behoort het continue aanmaken van herhalende inkooporders tot het verleden. Beheer al je inkooporders op één centrale plek.

Count-IT genereert automatisch inkooporders op basis van je actuele voorraad en stuurt deze automatisch door naar de leverancier. Stel eenvoudig randvoorwaarden in per product, en Count-IT regelt de rest. Hierdoor blijft er meer tijd over voor jou om je onderneming te runnen!

Meer weten over het order management systeem of andere functionaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Wil je zelf de meerwaarde van Count-IT ervaren? Start nu jouw gratis proefperiode!