We zitten in een tijdperk van automatisering en digitalisering, het constant opnieuw invoeren van orders is niet meer van deze tijd. Geen zorgen! Count-IT neemt je zoveel mogelijk uit handen zodat er meer tijd is voor het runnen van uw onderneming! Want een ordermanagement systeem zorgt voor een optimaal en transparant beheer van uw processen.

Count-IT geeft je een (verwachte) voorraad op basis van inkoop/verkoop orders, maakt automatisch verkooporders aan die met één druk op de knop af te drukken zijn, bij de verkooporder wordt direct een picklijst gegenereerd, het automatisch instellen van verkooporders zodra de voorraad onder een bepaalt aantal daalt

Alles up-to-date

Uw gehele order proces is altijd up-to-date en inzichtelijk.

Automatisering

Een groot gedeelte van uw orderprocessen kunnen geautomatiseerd worden door Count-IT.

Probeer nu 1 maand gratis!

Verkooporders

Met Count-IT kun je eenvoudig verkooporders aanmaken, deze worden overzichtelijk opgeslagen en weergegeven. Met één druk op de knop kun je de gemaakte order factureren aan de klant.

Picklijsten worden automatisch gegenereerd zodat de bestelling van de klant direct klaar gemaakt kan worden! Met uitgebreide statistieken in zowel het Count-IT dashboard als in de rapportage heeft u continue inzicht in uw actuele en verwachte voorraad.

Tevens kun je in Count-IT gemaakte offertes eenvoudig omzetten naar orders.

Inkooporders

Het continue opnieuw aanmaken van herhalende inkooporders is verleden tijd met Count-IT, Count-IT geeft je de mogelijkheid om alle inkooporders op één centrale plek te managen.

Count-IT kan automatisch inkooporders generen aan de hand van je actuele voorraad, deze orders kunnen dan automatisch worden doorgestuurd aan de leverancier. Zo hoeft u enkel nog voor een product randvoorwaarden in te stellen en regelt Count-IT de rest!

Dit betekend dus meer tijd voor u om uw onderneming te runnen!

Probeer nu 1 maand gratis!