We leven in een tijdperk van automatisering en digitalisering. Het ordermanagement moet eenvoudiger, sneller en foutloos. En dat is nou net wat order management van Count-IT voor jou kan betekenen, want het systeem beheert jouw orders optimaal en accuraat.

Count-IT geeft een (verwachte) voorraad op basis van inkoop- en verkooporders. Daarnaast maakt het systeem automatisch verkooporders aan die je met één druk op de knop afdrukt. Maak je een verkooporder aan? Dan genereert het systeem direct een picklijst. Zodra de voorraad onder een bepaald niveau daalt, wordt er automatisch een inkooporder gemaakt. Controleer de order en stuur deze rechtstreeks naar je leverancier.

Alles up-to-date

Je complete orderproces is altijd up-to-date en inzichtelijk.

Automatisering

Met Count-IT optimaliseer je probleemloos een groot gedeelte van je orderprocessen.

Probeer nu 1 maand gratis!

Verkooporders

Met  Count-IT maak je eenvoudig verkooporders aan. Deze worden overzichtelijk opgeslagen en weergegeven. Met één druk op de knop factureer je de gemaakte verkooporder aan de klant.

Genereer automatisch picklijsten, zodat de bestelling van de klant direct klaargemaakt kan worden! Met uitgebreide statistieken in zowel het Count-IT-dashboard als in de rapportage heb je continu inzicht in de actuele en verwachte voorraad. Tevens zet je in Count-IT gemaakte offertes eenvoudig om naar verkooporders. Kortom een compleet order management systeem.

Inkooporders

Het continue aanmaken van herhalende inkooporders is verleden tijd met Count-IT. Wij geven je namelijk de mogelijkheid om alle inkooporders op één centrale plek te managen.

Count-IT genereert automatisch inkooporders aan de hand van je actuele voorraad en stuurt deze automatisch door aan de leverancier. Zo hoef je enkel nog per product randvoorwaarden in te stellen en regelt Count-IT de rest!

Kortom, er blijft meer tijd over voor jou om je onderneming te runnen!

Zelf de meerwaarde van Count-IT ervaren?