Het POS-systeem van Count-IT is meer dan een standaard kassasysteem; het is uitgebreid business management. Vooraanstaande winkelketens maken gebruik van onze software, die je helpt bij het managen van je winkellocaties, van voorraadbeheer tot data-analyse en personeelsmanagement, veilig in de Cloud.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk POS-systeem met kassa, voorraadbeheer, ordermanagement, rapportages, klantenportaal en CRM? En dat voor een vaste prijs per maand. Bij Count-IT ben je aan het juiste adres!

Uitgebreide functionaliteiten in één systeem

Het POS-systeem van Count-IT gaat verder dan een standaard kassasysteem. Van voorraadbeheer tot realtime data-analyse en van CRM tot personeelsmanagement, al je bedrijfsprocessen zijn veilig in de Cloud beheerd.

Cloud-Based flexibiliteit

Werk waar en wanneer je wilt met de Count-IT software. Je verkoopgegevens, productinformatie en rapportages zijn altijd binnen handbereik, veilig en up-to-date met slechts een werkende internetverbinding en browser.

Compatibel met elk apparaat

Count-IT’s software is flexibel en compatibel met een breed scala aan apparaten, van Mac, iOS en Android tot desktops en laptops. Daarnaast ondersteunt het diverse POS-randapparatuur, waaronder printers, barcodescanners, pinautomaten en kassalades.

Veiligheid voorop

Bescherm jezelf tegen virussen, cybercrime en andere internetdreigingen met Count-IT’s POS-systeem. Wij zorgen voor betrouwbare service en geavanceerde databeveiliging, inclusief automatische back-ups.

Ontdek de voordelen van Count-IT met onze 30-daagse gratis demo, zonder extra kosten.

Een POS-systeem met veel functionaliteiten! En dat zonder extra kosten.

Wat Biedt het Count-IT POS-Kassasysteem?

POS (Point of Sale) - Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid.

Betalingen - Diverse opties voor betalingen

Met diverse betalingsopties, waaronder contant, waardebonnen, en bank- en creditkaarten, biedt ons POS-kassasysteem flexibiliteit bij het afrekenen.

Mobiele toegang - Altijd en overal inzicht

Via het dashboard heb je mobiele toegang tot realtime gegevens, waardoor je altijd op de hoogte bent, waar je ook bent.

Beveiliging - Betrouwbaar en veilig

Count-IT garandeert betrouwbare databeveiliging en voert automatische back-ups uit om jouw gegevens te beschermen.

Productbeheer - Snel en eenvoudig

Beheer je producten efficiënt met ons POS-kassasysteem. Voeg gemakkelijk producten toe, bewerk ze of verwijder ze. Het aanpassen van productafbeeldingen, inkoopprijzen en verkoopprijzen is snel en simpel.

Rapporten - Inzichtelijke informatie

Count-IT levert heldere rapportages over verkoop, kosten, klanten en andere belangrijke sturingsinformatie. Hierdoor behoud je altijd een compleet overzicht en kun je direct sturing geven aan jouw organisatie

CRM: Klantrelatiebeheer

Met Count-IT vergroot je snel je kennis over het koopgedrag van jouw klanten door toegang te hebben tot een schat aan gegevens.

Kassabon op Maat: Professionele en persoonlijke uitstraling

Met Count-IT maak je eenvoudig maatwerk-kassabonnen met jouw adresgegevens, e-mailadres en website. Print je kassabon gemakkelijk voor een professionele uitstraling bij elke transactie.

Winkelmanagement: Efficiënt beheer van afdelingen

Count-IT’s POS-systeem biedt verschillende gebruikerstypen met bijbehorende rechten. Elke gebruiker heeft een eigen PIN, waardoor je moeiteloos verschillende afdelingen beheert en overzicht houdt.

Voorraadbeheer: Realtime inzicht in sales en voorraad

Genereer salesrapporten en houd voorraadgegevens in realtime bij. Alle gegevens zijn overzichtelijk beschikbaar op het dashboard, zodat je snel en efficiënt kunt handelen.

Afrekenen: Snel en tevreden

Met één handeling sluit je de verkoop af, open je de kassalade en print je de kassabon. Snel afrekenen wordt de norm, wat resulteert in tevreden klanten.

Ondersteuning: Expertise binnen handbereik

Ons ervaren team kent alle aspecten van Count-IT op hun duimpje. Je hebt altijd de nodige ondersteuning bij elk aspect van het POS-systeem.

Gratis demo: En kijk of de kassasoftware bij de onderneming past

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!