HET POS-SYSTEEM VAN COUNT-IT IS MEER DAN EEN KASSASYSTEEM: HET IS BUSINESS MANAGEMENT TEN VOETEN UIT. DE BESTE WINKEL(KETEN)S GEBRUIKEN ONZE SOFTWARE. MET COUNT-IT ZET JE KOERS NAAR MEER WINST!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk POS-systeem met kassa, voorraadbeheer, ordermanagement, rapportages, klantenportaal en CRM? Bij Count-IT ben je aan het juiste adres.

POS-systeem

Het POS-systeem (point-of-sale) van Count-IT is veel meer dan alleen een kassasysteem. De software helpt je namelijk ook bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot realtime data-analyse en van CRM tot personeelsmanagement: je regelt het allemaal veilig in de Cloud.

Cloud based

Met de software van Count-IT log je in en werk je waar en wanneer je wilt. Je verkopen, producten en rapportages zijn altijd binnen handbereik, veilig en up-to-date. Een werkende internetverbinding en browser zijn alles wat je nodig hebt.

Voor elk apparaat

De software van Count-IT werkt op een divers spectrum aan apparaten. Mac-, iOS, en Android-devices, desktops of laptops: allemaal geen probleem. Daarnaast is de software compatibel met POS-randapparatuur en ondersteunt hij talloze printers, barcodescanners, pinautomaten en kassalades.

Veilig

Je wilt zeker weten dat je goed beschermd bent tegen virussen, cybercrime en andere internetdreigingen? Met het POS-systeem van Count-IT is dat vanzelfsprekend en ben je altijd beschermd tegen alle moderne digitale gevaren.

Beleef de meerwaarde van Count-IT!

Een POS-systeem met veel functionaliteiten! En dat zonder extra kosten.

Wat kan het POS-kassasysteem van Count-IT voor jou betekenen?

POS

Count-IT’s POS-systeem is eenvoudig te installeren. Je kunt dus binnen enkele minuten van start.

betalingen

Makkelijk en snel betalen is met ons kassasysteem een fluitje van een cent. Je klanten kunnen contant betalen, maar ook waardebonnen of bank- en creditkaarten gebruiken. Ook gesplitste rekeningen en retourpinnen zijn geen probleem.

mobiel

Zolang je over een smartphone en internetaansluiting beschikt, zijn alle gegevens binnen Count-IT altijd binnen handbereik. Via het dashboard krijg je direct een realtime-overzicht van al je gegevens.

beveiliging

Count-IT staat voor betrouwbare service en ‘state-of-the-art-databeveiliging’. En de back-ups? Daar zorgt Count-IT ook voor!

productbeheer

Eenvoudig producten toevoegen, bewerken en verwijderen? Geen probleem met ons POS-kassasysteem! Ook het wijzigen van productafbeeldingen, inkoopprijzen en verkoopprijzen gaat snel en makkelijk.

rapporten

Het systeem van Count-IT wordt geleverd met heldere rapportages over de verkoop, kosten, klanten en andere belangrijke sturingsinformatie. Zo heb je altijd een compleet overzicht en kun je direct sturing geven aan jouw organisatie.

crm

Met Count-IT heb je snelle toegang tot een schat aan data waarmee je de kennis over het koopgedrag van jouw klanten vergroot.

kassabon

Met de software van Count-IT maak je vanzelfsprekend een maatwerk-kassabon met je adresgegevens, mailadres en website. Print eenvoudig je kassabon en volgende afspraak.

winkelmanagement

Het POS-systeem van Count-IT kent meerdere typen gebruikers met bijbehorende rechten. Iedere gebruiker heeft een eigen PIN. Zo beheer je moeiteloos verschillende afdelingen in één overzicht.

voorraadbeheer

Salesrapporten en voorraadgegevens, en dat allemaal op basis van realtime-data: je ziet alle gegevens in één overzicht op het dashboard.

afrekenen

Met één actie rond je de verkoop af, open je de kassalade en print je de kassabon. Snel afrekenen wordt de norm en zorgt voor tevreden gezichten.

ondersteuning

Ons team kent alle ins en outs van Count-IT op zijn duimpje. Daardoor is er altijd iemand om jou te helpen met elke denkbaar onderdeel van het POS-systeem.

Het Count-IT-systeem zelf uitproberen?

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!