Count-IT is een revolutionair systeem, veel meer dan alleen een kassasysteem. Count-IT helpt je bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM en personeelsmanagement, en dat alles veilig in de cloud.

Onze missie is om een kassasysteem te leveren zonder compromissen, simpele gebruiksvriendelijkheid, tijdsbesparing en ontzorging voor jouw organisatie.

Eenvoudig

Count-IT is gemaakt voor iedereen. Zelfs voor mensen zonder echte “computer-handen” is Count-IT simpel en overzichtelijk ingericht voor de optimale gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is de leercurve van Count-IT laag en kan er sneller optimaal gebruik van gemaakt worden.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpeler.” – Albert Einstein

Zeer uitgebreid

In de basis is Count-IT een heel eenvoudig kassasysteem waar iedereen gebruik van kan maken. Echter kan Count-IT zeer eenvoudig uitgebreid worden door het aanvinken van functionaliteiten die voor jouw organisatie belangrijk zijn!

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudig en makkelijk voor iedereen!

Het kassasysteem van Count-IT is ontworpen met de gedachte dat iedereen er mee kan werken. Wij streven er naar een zo gebruiksvriendelijk mogelijk pakket te leveren waarmee een medewerker met minimale training direct effectief en efficiënt zijn taken kan uitvoeren.

Count-IT kan volledig aangepast worden naar de wensen van jouw organisatie! Zo kun je in het hoofdmenu productcategorieën aanmaken of losse knoppen aanmaken voor veel verkochte producten. Dit kan per afdeling maar zelfs ook voor elke individuele medewerker. Zo kan elke medewerker/afdeling een eigen indeling hebben voor optimale benutting van het kassassyteem van Count-IT!

Oog voor jouw onderneming!

Count-IT focust zich op gebruiksgemak voor jouw organisatie. Count-IT is ontworpen met en voor ondernemers. Zo zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd voor het bevorderen van de interactie met klanten waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Functionaliteiten als met één druk op de knop een bon in de wacht, op naam zetten, mailen via e-mail of zelfs een bedrijfsmatige factuur afdrukken is dé standaard bij het kassaysteem van Count-IT.

Eenvoudig kortingen toevoegen aan een regel of op het gehele transactiebedrag, eenvoudig producten retourneren, meerdere betaalmethodes voor één transactie en retourpinnen zijn hier allemaal voorbeelden van.

Uitgebreide statistieken

Het is belangrijk voor jou en je organisatie om een overzicht te krijgen van relevante statistieken om te zien wat er speelt in de organisatie.

Count-IT is hier uniek in omdat er met slechts één druk op de knop een overzicht weer gegeven kan worden met statistieken die jij hebt aangevinkt. Zo kun je zien wat de brutowinstmarge, omzet, en verkopen per uur zijn in het overzichtelijke Count-IT dashboard.

Dit alles kan per productgroep, product of gebruiker weergegeven worden in een gedetailleerd overzicht zodat jij kan zien waar je in jouw organisatie nog opbrengsten kan behalen.

En dit alles in real-time!

Geoptimaliseerde hardware

Count-IT is ontworpen met de gedachte dat Count-IT op elke laptop of computer gebruikt kan worden. Het maakt niet uit of het een iOS, Linux of Windows apparaat is, Count-IT werkt en zorgt ervoor dat je altijd “open” bent!

Count-IT is geoptimaliseerd op de bij ons beschikbaar gestelde hardware waarop deze gegarandeerd werkt. Wil je gebruik maken van je eigen hardware? Dit is in de meeste gevallen mogelijk, echter kunnen wij de werking ervan niet garanderen.

Voor meer informatie m.b.t. onze hardware kijk eens op onze hardware pagina!

Beleef de meerwaarde van Count-IT