Count-IT is een revolutionair systeem, veel meer dan alleen een kassasysteem. Count-IT helpt je bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM en personeelsmanagement, en dat alles veilig in de cloud.

Onze missie is om u een kassasysteem te leveren zonder compromissen, simpele gebruiksvriendelijkheid, tijdsbesparing en ontzorging voor uw organisatie.

Eenvoudig

Count-IT is gemaakt voor iedereen, zelfs voor mensen zonder echte “computer-handen” is Count-IT simpel en overzichtelijk ingericht voor de optimale gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is de leercurve van Count-IT laag en kan er sneller optimaal gebruik van gemaakt worden.

“Everything should be made as simple as possible, but not simpeler.” – Albert Einstein

Zeer uitgebreid

In de basis is Count-IT een heel eenvoudig kassasysteem waar iedereen gebruik van kan maken. Echter kan Count-IT zeer eenvoudig uitgebreid worden door het aanvinken van functionaliteiten die voor uw organisatie belangrijk zijn!

Probeer nu 1 maand gratis!

Eenvoudig en makkelijk voor iedereen!

Het kassasysteem van Count-IT is ontworpen met de gedachte dat iedereen er mee kan werken. Wij streven er naar een zo gebruiksvriendelijk mogelijk pakket te leveren waarmee een medewerker met minimale training direct effectief en efficiënt zijn taken kan uitvoeren.

Count-IT kan volledig aangepast worden naar de wensen van uw organisatie! Zo kunt u in het hoofdmenu productcategorieën aanmaken of losse knoppen aanmaken voor veel verkochte producten. Dit kan per afdeling maar zelfs ook voor elke individuele medewerker. Zo kan elke medewerker/afdeling een eigen indeling hebben voor optimale benutting van het kassassyteem van Count-IT!

Oog voor uw onderneming!

Count-IT focust zich op gebruiksgemak voor uw organisatie. Count-IT is ontworpen met en voor ondernemers. Zo zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd voor het bevorderen van de interactie met uw klant en waarbij klanttevredenheid centraal bij ons.

Functionaliteiten als met één druk op de knop een bon in de wacht, op naam zetten, mailen via e-mail of zelfs een bedrijfsmatige factuur afdrukken is dé standaard bij het kassaysteem van Count-IT.

Eenvoudig kortingen toevoegen aan een regel of op het gehele transactiebedrag, eenvoudig producten retourneren, meerdere betaalmethodes voor één transactie en retourpinnen zijn hier allemaal voorbeelden van en dit alles all-inclusive!

Uitgebreide statistieken

Het is belangrijk voor u en uw organisatie om een overzicht te krijgen van relevante statistieken om te zien wat er speelt in uw organisatie.

Count-IT is hier uniek in omdat er met slechts één druk op de knop een overzicht weer gegeven kan worden met statistieken die u aangekruist heeft. Zo kunt u zien wat uw brutowinstmarge is, omzet, en verkopen per uur in het overzichtelijke Count-IT dashboard.

Dit alles kan per productgroep, product of gebruiker weergegeven worden in een gedetailleerd overzicht zodat u kan zien waar u in uw organisatie nog opbrengsten kan behalen.

En dit alles in real-time!

Geoptimaliseerde hardware

Count-IT is ontworpen met de gedachtegang dat Count-IT op elke laptop of computer gebruikt kan worden. Het maakt niet uit of het een IOS, Linux of Windows apparaat is, Count-IT werkt en zorgt ervoor dat je altijd “open” bent!

Count-IT is geoptimaliseerd op de bij ons beschikbaar gestelde hardware waarop deze gegarandeerd werkt, wilt u gebruik maken van uw eigen hardware? Dit is in de meeste gevallen mogelijk echter kunnen wij de werking ervan niet garanderen.

Voor meer informatie m.b.t. onze hardware kijk eens op onze hardware pagina!

Probeer nu 1 maand gratis!