kassa conceptstore

Welkom in de opwindende wereld van conceptstores, waar de verkoop van producten niet alleen draait om het product zelf, maar om de gehele beleving. Conceptstores onderscheiden zich door hun unieke thema’s en leefstijlen, vaak met producten van diverse ondernemers. Count-IT heeft speciaal voor conceptstores een krachtige portal ontwikkeld die zowel de winkel als de ondernemers in staat stelt om hun bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen.

Een Op Maat Gemaakt Portaal

Met de Count-IT portal kunnen ondernemers gemakkelijk hun assortiment en voorraad toevoegen. Het portaal is volledig aanpasbaar, zodat de conceptstore een eigen look en feel kan creëren die perfect aansluit bij hun visie en identiteit.

Het portaal is afgeschermd en biedt beveiligde toegang, waardoor alleen genodigden er gebruik van kunnen maken. Zo behoud je de exclusiviteit en controle over wie toegang heeft tot de informatie.

Voorraadbeheer

Voor elke ondernemer kan een eigen inlog worden gemaakt in Count-IT. Hiermee kunnen zij zelfstandig hun assortiment toevoegen, terwijl alle producten uniform in het systeem worden geplaatst, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

Het systeem houdt ook de voorraad bij, die zowel door de conceptstore als de ondernemers eenvoudig kan worden ingezien. Ondernemers kunnen zelf hun beginvoorraad toevoegen en op basis van de verkopen de voorraad aanvullen. Zo is iedereen op de hoogte van de verkopen en beschikbare voorraad.

Dashboard

Verkoopgegevens:

Voor alle ondernemers van de shop-in-shop is er een eigen dashboard beschikbaar. Hier kunnen zij alle verkopen inzien en overzichten genereren om bijvoorbeeld de verkopen van deze maand te vergelijken met die van vorige maand. Daarnaast kunnen ze het aantal verkopen per uur of dag eenvoudig bekijken

Berichten:

Het portaal biedt de mogelijkheid om via nieuwsberichten direct te communiceren met alle ondernemers. Wanneer zij inloggen in het Count-IT kassasysteem, zien ze meteen het nieuwe bericht op het dashboard.

Uniforme Layout voor Product Labels

Het kassasysteem maakt gebruik van een uniforme layout voor product labels, waardoor de gehele uitstraling in de winkel eenduidig is. Ondernemers kunnen eenvoudig labels afdrukken voor hun producten, wat zorgt voor een gestroomlijnde presentatie van de producten in de conceptstore.

Margeberekening en Betalingsbadge

Als conceptstore rekent men vaak een marge (provisie) die de ondernemers betalen per verkocht product. Count-IT vereenvoudigt deze margeberekening door middel van een maandelijkse betalingsbadge die automatisch wordt gefactureerd. De omzet wordt rechtstreeks naar de ondernemers overgemaakt, terwijl de marge op de rekening van de conceptstore terechtkomt.

Ben je klaar om de kracht van innovatieve kassasoftware te ontdekken en je conceptstore naar nieuwe hoogten te brengen? Bezoek vandaag nog onze website op https://www.count-it.eu/functionaliteiten/conceptstore/ en ontdek hoe Count-IT Conceptore de groei en het succes van jouw conceptstore kan stimuleren.

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/