voorraadbeheer

Het kassasysteem van Count-IT is een gebruiksvriendelijk systeem dat speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt een scala aan functies die bedrijfseigenaren kunnen helpen om hun dagelijkse operaties te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren.

Ontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van Count-IT is het eenvoudige ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface. Het systeem is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, zelfs voor degenen die geen technische achtergrond hebben. Door middel van de beschikbare demo kan het systeem voorafgaand ook uitgebreid getest worden en kunnen medewerkers Count-IT leren kennen.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van Count-IT is de flexibiliteit die het biedt. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. Dit betekent dat u alleen de functies kiest die u nodig heeft en niet hoeft te betalen voor dingen die u niet gebruikt. Dit maakt het ook een kosteneffectieve oplossing voor kleine bedrijven met een beperkt budget.

Betalingen

Het systeem biedt ook de mogelijkheid om verschillende soorten betalingen te accepteren, waaronder contant geld, creditcards en pinpassen. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten om af te rekenen en vermindert de kans op fouten bij het handmatig verwerken van betalingen. Het is ook mogelijk om zelf betaalmethodes toe te voegen zoals Mollie of het betalen via Tikkie.

Voorraadbeheer

Count-IT heeft ook een uitgebreid voorraadbeheer en biedt diverse rapportages aan. Dit betekent dat u de voorraad van uw bedrijf kunt bijhouden en op elk moment kunt controleren wat er op voorraad is en welke producten er bijbesteld moeten worden . Ook direct rapporten genereren  of inzien over de verkoop, winst en andere belangrijke statistieken van uw bedrijf. Dit kan u helpen bij het nemen van beslissingen en het plannen van toekomstige activiteiten.

Klantondersteuning

Een ander voordeel van Count-IT is de uitgebreide klantenondersteuning. Het bedrijf biedt een uitgebreide handleiding en instructies voor het opzetten en gebruiken van het systeem en er is ook een klantenservice beschikbaar om eventuele vragen of problemen op te lossen. Dit betekent dat u altijd de hulp en ondersteuning kunt krijgen die u nodig heeft om het systeem optimaal te benutten.

Kortom, Count-IT is een geweldige keuze voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk en kosteneffectief kassasysteem. Met zijn eenvoudige ontwerp, flexibele functies en uitgebreide klantenondersteuning is het een betrouwbare oplossing die bedrijven kan helpen hun efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren.

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/