Horeca kassa

Als eigenaar van een horecaonderneming is het belangrijk om een efficiënt kassasysteem te hebben dat uw bedrijfsvoering optimaliseert en uw bedrijfsprocessen verbetert. Eén van de kassasystemen die aan deze eisen voldoet is Count-IT.

Count-IT is speciaal ontworpen voor de horeca. Het biedt een groot aantal functies die het beheren van het bedrijf eenvoudiger maken.

Op ieder device

De software is ontworpen om snel en efficiënt te werken, hierdoor is het ideaal voor drukke horecaondernemingen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen aan de bedrijfsbehoeften. Het is makkelijk te bedienen op ieder device, ook op telefoon en tablet. Zo hoef je niet direct diep in de buidel te tasten voor de aanschaf van een PDA, maar kun je ook vooruit met een simpele smartphone. Het systeem past zich dan direct aan naar het formaat scherm.

Bestellingen opslaan per tafel 

Verder  zijn het menu en de prijzen eenvoudig up-to-date aan te passen. Ook de houdbaarheidsdata per product zet je snel in het systeem. Zo weet je direct tot welke datum een product verkocht kan worden, zonder op het product te kijken. Voeg een plattegrond van de zaak toe en sla bestellingen op per tafel. Zo zie je direct welke tafel bezet is en is het op deze manier ook zeer eenvoudig om gespreid te betalen. Het totaalbedrag kan eenvoudig door 2, 3 of meerdere personen gedeeld worden. Ook zijn specifieke gerechten uit de bestelling eenvoudig te selecteren om apart af te rekenen. Een functie die in de horeca niet mag ontbreken.

Inkooporders

Inkooporders maak je eenvoudig aan en verzend je met een druk op de knop direct naar de leverancier. Boek na levering de producten handmatig of met een barcodescanner binnen en de voorraad is weer op peil.

Rapportage

Verder genereerd het systeem duidelijke rapportages waarmee je inzicht krijgt in je prestaties. Dit maak het mogelijk om direct, waar nodig, bij te sturen. Onder andere verkoopcijfers, voorraadniveaus en  werknemersprestaties bekijk en download je zeer eenvoudig.

Count-IT is betrouwbaar en veilig. Het biedt meerdere beveiligingsfuncties, zoals authenticatie en autorisatie, dit zorgt ervoor dat alle gegevens veilig blijven. Ook worden er automatisch updates gedaan die het systeem altijd up-to-date houden

Kortom, Count-IT is een uitstekend kassasysteem voor horecaondernemingen. Het biedt snelheid en efficiëntie, real-time voorraadbeheer, geavanceerde rapportage, flexibiliteit en betrouwbaarheid en veiligheid. Als u een horecabedrijf runt en op zoek bent naar een kassasysteem dat uw bedrijfsvoering optimaliseert en uw bedrijfsprocessen verbetert, is Count-IT een uitstekende keuze.

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/