Kassa gratis

Als ondernemer wil je jouw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk beheren, en het is essentieel om een gestroomlijnde koppeling te hebben tussen je verschillende softwareoplossingen. Voor veel bedrijven is de combinatie van Count-IT Kassasoftware en Exact Online de ideale oplossing om hun financiën, voorraadbeheer en verkoopprocessen naadloos te integreren. In deze blog gaan we dieper in op de uitgebreide koppeling tussen Count-IT en Exact Online en wat er precies wordt gesynchroniseerd.

Count-IT en Exact Online: Een Krachtige Combinatie

Count-IT Kassasoftware is al lang een vertrouwde naam in de detailhandel en horeca, dankzij de intuïtieve interface, geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke rapportagetools. Ondernemers beheren met Count-IT eenvoudig hun verkoopprocessen, houden de voorraad bij en genereren gedetailleerde verkooprapporten.

Maar de mogelijkheden van Count-IT gaan verder dan alleen de kassa. Dankzij de geavanceerde koppeling met Exact Online kunnen gebruikers profiteren van een geïntegreerd systeem dat verschillende aspecten van hun bedrijf moeiteloos met elkaar verbindt.

Wat Wordt er Gesynchroniseerd tussen Count-IT en Exact Online?

De koppeling tussen Count-IT en Exact Online is uitgebreid en omvat verschillende cruciale bedrijfsgegevens. Hieronder vind je een overzicht van wat er wordt gesynchroniseerd:

Debiteuren en crediteuren:
Klant- en leveranciersinformatie worden automatisch bijgewerkt tussen beide systemen, zodat je altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

Contactpersonen:
Alle contactinformatie van klanten en leveranciers synchroniseren, waardoor je altijd een compleet overzicht hebt van je zakelijke relaties.

Producten en productgroepen:
Je productcatalogus naadloos overdragen, inclusief productbeschrijvingen, prijzen en voorraadinformatie.

Kassaomzet:
Verkooptransacties die zijn geregistreerd via Count-IT worden automatisch geüpload naar Exact Online, wat een nauwkeurige boekhouding en rapportage mogelijk maakt.

Verkoopfacturen en -orders:
Verkoopfacturen automatisch aanmaken in Exact Online op basis van de transacties in Count-IT. Ook verkooporders worden gesynchroniseerd tussen beide systemen.

Inkooporders:
Inkooporders die zijn gemaakt in Count-IT esynchroniseren met Exact Online, waardoor je gemakkelijk je inkoopprocessen beheert.

Voorraad en magazijnen:
De voorraadniveaus in Count-IT automatisch bijwerken in Exact Online, zodat je altijd weet wat er op voorraad is.

Voorraadlocaties en eenheden:
Informatie over voorraadlocaties en eenheden nauwkeurig overdragen, waardoor het voorraadbeheer optimaal is afgestemd

Grootboekrekeningen en BTW-codes:
Financiële gegevens direct correct toewijzen aan de juiste grootboekrekeningen en BTW-codes in Exact Online.

Journalen en journaalboekingen:
Transacties automatisch boeken in het juiste journaal in Exact Online, waardoor je een gestroomlijnde boekhouding hebt.

Betalingscondities en kostenplaatsen:
Betalingsvoorwaarden en kostenplaatsen synchroniseren tussen beide systemen voor een nauwkeurige financiële administratie.

Bespaar Tijd en Verhoog de Nauwkeurigheid

Dankzij de geavanceerde koppeling tussen Count-IT en Exact Online besparen bedrijven kostbare tijd en minimaliseert de kans op fouten. Het handmatig overzetten van gegevens tussen verschillende systemen is verleden tijd, zo kunnen ondernemers zich concentreren op groei en het verbeteren van hun bedrijfsprestaties.

De naadloze integratie tussen Count-IT Kassasoftware en Exact Online biedt een krachtige oplossing voor ondernemers in de detailhandel en horeca. Door het automatisch synchroniseren van essentiële bedrijfsgegevens genieten gebruikers van een gestroomlijnde workflow en nauwkeurige boekhouding. Als je jouw bedrijfsprocessen wilt optimaliseren en je efficiëntie wilt verhogen, is de combinatie van Count-IT en Exact Online zeker het overwegen waard!

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/