Tweedehands

Het hergebruiken van producten is een belangrijk onderdeel geworden van moderne bedrijfspraktijken. Bij Count-IT geloven we sterk in het maximaliseren van de levensduur van elektronische apparaten en het verminderen van de ecologische impact van onze activiteiten. Daarom hebben we het ‘Tweede kans product’ programma in het leven geroepen, waarbij we gebruikte maar goed functionerende hardware een nieuwe kans geven.

Wanneer klanten bijvoorbeeld failliet gaan of hun onderneming stopzetten, krijgen we vaak retourproducten binnen. Deze producten kunnen variëren van laptops en desktops tot randapparatuur zoals monitoren en toetsenborden. In plaats van deze apparaten weg te gooien of te verwaarlozen, nemen we de verantwoordelijkheid om ze zorgvuldig te controleren en te herstellen waar nodig.

Retouren

Het proces begint met een grondige inspectie van elk retourproduct. Ons team van deskundige technici test elk onderdeel van de hardware om er zeker van te zijn dat het nog steeds naar behoren functioneert. Eventuele gebreken worden gerepareerd en de apparaten worden schoongemaakt om er weer als nieuw uit te zien. Alleen producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen worden aangemerkt als ‘Tweede kans product’ en krijgen een speciale korting.

Voordelen

Het aanbieden van ‘Tweede kans producten’ heeft meerdere voordelen. Allereerst stelt het klanten in staat om hoogwaardige hardware te kopen tegen een lagere prijs, waardoor ze kunnen besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Voor bedrijven die zich richten op duurzaamheid, bieden deze producten een milieuvriendelijk alternatief voor het kopen van nieuwe apparatuur. Door gebruik te maken van gereviseerde apparaten dragen ze bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bovendien onderstreept ons ‘Tweede kans product’ programma onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de gemeenschappen waarin we actief zijn. Door gebruikte apparaten nieuw leven in te blazen, dragen we bij aan een circulaire economie waarin hergebruik en recycling centraal staan.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige hardware tegen een betaalbare prijs, overweeg dan om een kijkje te nemen bij onze collectie ‘Tweede kans producten’. Elk apparaat is zorgvuldig gecontroleerd en klaar voor een nieuwe thuis. Door te kiezen voor hergebruik, kunt u niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Probeer Count-IT Nu Gratis!

Als je de voordelen van Count-IT zelf wilt ervaren, bieden we je de kans om het systeem een maand lang gratis te proberen. Ontdek hoe Count-IT je facturatieproces kan verbeteren en vereenvoudigen, en maak kennis met de toekomst van efficiënt factureren. Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/

Kortom, met Count-IT hoef je je geen zorgen meer te maken over facturatie. Het systeem neemt de druk van het proces weg en stelt je in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.