functies Count-IT

Een van de functionaliteiten van de Count-IT software is eenvoudig producten toevoegen, bewerken en verwijderen. Ook het wijzigen van product afbeeldingen, inkoopprijzen en verkoopprijzen gaat snel en makkelijk. Je kunt heldere rapportages opvragen over de verkoop, kosten, klanten en andere belangrijke sturingsinformatie. Zo heb je altijd een compleet overzicht en kun je direct sturing geven aan jouw organisatie.

Met de software heb je snelle toegang tot een schat aan data waarmee je de kennis over het koopgedrag van jouw klanten vergroot. En met het makkelijke en snelle betaalsysteem kun jij je klanten eenvoudig en snel laten betalen. Of het nu gaat om contante betalingen, waardebonnen of bank- en creditkaarten, alles is mogelijk.

Daarnaast is Count-IT ook erg geschikt voor winkelmanagement. Het systeem kent meerdere typen gebruikers met bijbehorende rechten. Iedere gebruiker heeft een eigen PIN. Zo beheer je moeiteloos verschillende afdelingen in één overzicht.

Tot slot biedt Count-IT nog veel meer functionaliteiten om jouw winkel of winkelketen optimaal te beheren en te laten groeien. Zo kun je met onze software ook gemakkelijk online verkopen via verschillende kanalen, zoals in je eigen webshop. We bieden ook geïntegreerde modules voor ordermanagement, zodat je bestellingen vanuit verschillende kanalen efficiënt kunt beheren en verwerken.

Er kan ook eenvoudig loyaliteitsprogramma’s en kortingsacties opgezet worden om klanten aan je te binden en te belonen voor hun aankopen. Je kunt klantgegevens verzamelen en deze inzichtelijk maken in het CRM-systeem, waardoor je gerichter marketingacties kunt opzetten en betere beslissingen kunt nemen op basis van klantdata.

Daarnaast biedt Count-IT uitgebreide rapportagemogelijkheden, waarmee je inzicht krijgt in belangrijke statistieken en prestatie-indicatoren van je winkel(s). Zo kun je bijvoorbeeld de omzet per product, per locatie en per tijdsperiode inzien, maar ook de voorraadniveaus, personeelskosten en winstgevendheid. Deze inzichten helpen je om strategische beslissingen te nemen en de prestaties van je winkel(s) te verbeteren.

Kortom, Count-IT biedt een complete en geïntegreerde functionaliteiten voor het beheren van je winkel(s) en het stimuleren van groei en winstgevendheid. Onze software is gebruiksvriendelijk, cloud-based en geschikt voor verschillende apparaten en platforms. Wil je zelf ervaren wat Count-IT voor jouw winkel kan betekenen? Probeer dan onze 30 dagen gratis demo en ontdek de meerwaarde van Count-IT!

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/