Count-IT blog

Lees de blog van Count-IT om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kassasoftware.

Helemaal nieuw in de wereld van de kassasoftware en kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan onze tips voor de aanschaf van een nieuwe kassassysteem en welke hardware wij hiervoor adviseren.Ook zijn er interessante blogposts  te vinden over het voorraadbeheer in onze software, hoe je kosten kunt besparen of de stap naar online ondernemen. Maandelijks wordt de blog weer aangevuld met een blog over een interessant en actueel onderwerp.

De blog van Count-IT biedt ook praktische tips en adviezen over het gebruik van technologie in verschillende bedrijfstakken. Of u nu een kleine ondernemer bent of werkt bij een groot bedrijf, de blog van Count-IT biedt nuttige inzichten en adviezen over hoe u technologie kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Omnichannel kassasysteem

In 2022 kun je er bijna niet omheen. Het omnichannel kassasysteem. Maar wat is dat nou eigenlijk een omnichannel? In deze blog zullen we uitleggen wat een omnichannel is en de voordelen hiervan op een rij zetten

Kassasysteem horeca

Count-IT is uiterst geschikt voor horeca. Het kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Bestellingen kun je opnemen via telefoon, tablet of handheld en worden rechtstreeks doorgezet naar bar of keuken. Al je producten zet je eenvoudig in het kassascherm, zodat je deze alleen nog hoeft aan te klikken. Wijzigt het menu of zijn er prijswijzigingen dan pas je dit binnen enkele minuten aan in de productdatabase.

Koppel het kassasysteem

Vroeger ging je voor de aanschaf van een nieuwe kassa naar de winkel. Daar keek je rond en zocht de beste uit voor jouw onderneming. Geen ingewikkeld systeem met uitgebreide handleiding, maar een handige kassa met duidelijke knoppen. Direct klaar voor gebruik. De boekhouding hield je bij in een kasboek en stuurde je per post naar de boekhouder. Maar tijden veranderen en dat is maar goed ook. Het kan tegenwoordig efficiënter, makkelijker en sneller. Wij hebben kassasoftware ontwikkeld die je eenvoudig kunt koppelen aan o.a. je boekhouding en webshop. De belangrijkste voordelen hiervan hebben wij voor jou op een rij gezet

Heb je vragen of wil je meer weten over Count-IT? Neem dan contact met ons op