Hardware Count-IT

Advies

Als je een nieuwe zaak opent is dat altijd spannend. Welke inventaris heb je nodig, hoe wil je kunnen afrekenen. Waar moet je allemaal op letten? Count-IT heeft een overzicht gemaakt van hardware die jou kan helpen bij het runnen van je zaak en je dagelijkse handelingen makkelijker kunnen maken.

Kassa

De kassa is de plek waar de betaling plaatsvindt. Dit kan een kassasysteem van Count-IT zijn, maar ook een Windows laptop of pc. Het is ook mogelijk om met een Mac of iPad te werken, maar hieraan kan niet alle hardware worden gekoppeld, wat bij een Windows kassa of pc wel kan. Onze best verkochte kassasystemen zijn de Count-IT CR-100 en de Count-IT CR-201.

Bonprinter

Buiten het printen van bonnen zorgt de bonprinter ook voor de aansturing van de kassalade. Wanneer er een contante betaling wordt gedaan opent de kassalade zich automatisch na afronden van de betaling, zodat je direct het wisselgeld uit de lade kunt halen en overhandigen aan de klant. Je kunt instellen of je na elke transactie een bon wil printen of alleen wanneer de klant een bonnetje wenst. Alle transacties worden opgeslagen in het systeem dus mocht de klant op een later tijdstip terugkeren dan kun je ook achteraf de klant nog van de juiste bon voorzien.

Kassalade

Bewaar je contante geld veilig en afgesloten in een van onze kassalades. Je kunt de lade altijd openen door de bijgeleverde sleutel te gebruiken of de lade via de kassa te openen. Wij hebben een standaard lade die naar voren opent en een flip-top, die opent met de deksel naar boven.

Pinterminal

Count-IT biedt diverse pinterminals aan. Het onderscheid kan gemaakt worden tussen een stand-alone en een kassakoppeling.

Bij een pinterminal die gekoppeld is aan de kassa verschijnt bij een pinbetaling het bedrag rechtstreeks op de terminal, zodat de klant direct kan starten met de betaling. Bij een stand-alone voer je zelf het bedrag van de kassa in op de terminal.

Contactloos betalen kan met alle pinterminals die wij aanbieden. Ook is retourpinnen mogelijk, dit moet je wel aanvragen bij je provider. Voor de pinterminal is een betalingscontract nodig om transacties te kunnen  verwerken. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Heb je al een pinterminal en wil je weten of deze gekoppeld kan worden aan je kassa, neem dan even contact met ons op.

Barcodescanner

Een barcodescanneer gebruik je voor het scannen van producten. Bij het opstarten van je winkel kun je een barcodescanner gebruiken voor het toevoegen van je producten aan Count-IT. Scan je product, voer de gegevens in en klik op opslaan. Meer handelingen zijn het niet.

Gebruik je scanner bij de kassa door de producten te scannen. Het artikel verschijnt inclusief verkoopprijs op de kassa en zo reken je eenvoudig af. Als je nieuwe levering binnen is kun je de barcodescanner gebruiken om je geleverde artikelen toe te voegen aan de voorraad. Ook kan de scanner worden gebruik bij de voorraadtelling. Scan alle producten in de winkel of scan een item per product en voeg zelf het aantal toe

Kortom er zijn veel mogelijkheden voor betalingen en om extra ondersteuning te bieden. Van werken op een laptop met alleen een gekoppelde bonprinter tot een volledig systeem met alle hardware gekoppeld aan de kassa. Kijk op count-it.eu voor de mogelijkheden.