Count-IT: meer dan alleen een POS-systeem

software

Een goed functionerend kassasysteem is een belangrijk onderdeel van je onderneming.  Count-IT ontwikkelde een POS-systeem, oftewel Point of Sale, waarmee ze ondernemers ondersteunen bij hun verkoop, voorraadbeheer, relaties, analyses en rapportages.  Count-IT biedt twee standaard pakketten aan. Als je alleen gebruikmaakt van de kassafunctionaliteiten, CRM en rapportages dan volstaat het Light pakket.  Wil je buiten deze functionaliteiten ook je facturatie, voorraad- en productbeheer in het Count-IT systeem onderbrengen en de mogelijkheid hebben om de software te koppelen aan andere programma’s, dan adviseren we het Full pakket voor jouw onderneming.

POS-systeem

Een POS-systeem omschrijft de plek waar de verkoop wordt gedaan. Voor winkeliers betekent dit de plek waar de transactie plaatsvindt, dat is vaak rondom de kassa of toonbank. Meestal bestaat een POS-systeem uit een computer met daarop de POS-software, een bonprinter en pinterminal. De software van Count-IT is ondergebracht in de Cloud, hierdoor is het systeem ook beschikbaar op tablet, iPad en mobiele apparatuur.

Voorraadbeheer

Het POS-systeem van Count-IT heeft buiten de kassafunctie ook diverse andere functies waarmee ondernemers inzicht krijgen in hun onderneming. Zo heeft Count-IT een uitgebreid voorraadbeheer. Je stelt per product een minimale en maximale voorraad in en aan de hand van deze gegevens en de verkoop wordt er automatisch een besteladvies klaargezet. Controleer de gegevens en verzend deze rechtstreeks naar de leverancier. Hierdoor is je voorraad altijd optimaal en bespaar je kostbare tijd.

Koppeling boekhoudpakket en/of webshop

Het systeem koppel je eenvoudig aan je webshop en boekhoudprogramma. Hierdoor zijn je gegevens snel en overzichtelijk in één systeem beschikbaar.  Nieuwe artikelen worden automatisch in zowel Count-IT als je boekhouding verwerkt. Zo voorkom je dat artikelen dubbel of onder meerdere noemers in het systeem staan. De orders uit de webshop worden direct verwerkt in Count-IT en in een handomdraai maak je rapportages van de verkoop, omzet en cashflow. Hierdoor krijg je en goed overzicht van je financiën en kun je waar nodig inspelen of bijsturen om de gewenste resultaten te behalen. Benieuwd naar de mogelijke koppelingen? Bekijk ze hier

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Count-IT voor jouw organisatie of bedrijf kan betekenen? Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/