Software Count-IT

Advies

Count-IT is een softwareontwikkelaar voor midden- en kleinbedrijf in de retail-, horeca- en groothandel branche. Het doel van Count-IT is klanten ondersteunen zodat ze hun werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen doen. Het kassasysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Daardoor is er geen uitgebreid inwerktraject nodig en start je direct met Count-IT.

Advies bij aanschaf kassasysteem
Het bedrijf Count-IT heeft uitgebreide kennis van de branche en het kassasysteem. Hierdoor worden klanten snel geholpen en vraagstellingen spoedig opgelost. Ook kan Count-IT uitgebreid adviseren bij de aanschaf van de juiste hardware. Houden zij korte lijnen met leveranciers om klanten snel van de juiste apparatuur te voorzien.

Ontwikkeling op basis van klantvraag
De software wordt doorontwikkeld op basis van klantvragen. Wanneer bepaalde functies niet beschikbaar zijn, dan kijkt Count-IT of zij deze (eventueel op korte termijn) kunnen realiseren. Als de functie klant breed ingezet kan worden dan wordt deze hoger op de ontwikkellijst geplaatst, zodat deze snel beschikbaar komt voor alle klanten.

POS-systeem
Het POS-systeem (ofwel Point Of Sale) van Count-IT staat veilig in de Cloud. Hierdoor zijn je gegevens altijd beschermd en kun je deze overal bekijken. Al je transactie zijn veilig opgeslagen in de software. Het systeem wordt automatisch geüpdatet, hiervoor hoef je zelf niets te doen of in te stellen. Als het systeem is opgestart kun je ook als het internet even wegvalt de transactie voortzetten. Wanneer het internet weer beschikbaar is wordt de transactie alsnog geregistreerd en verwerkt in het systeem. Het POS-systeem van Count-IT combineert de functie van een normale kassa met krachtige marketingtools, een geïntegreerd CRM-systeem, uitgebreid voorraadbeheer en rapportages.

Wil je weten wat Count-IT voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/