Count-IT staat voor eenvoud, uitgebreid en excellent

hardware kassa

Count-IT is meer dan alleen een kassasysteem. Het helpt je bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Onze missie is om een kassasysteem te leveren zonder compromissen, gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Kortom dé aanvulling voor jouw organisatie.

Eenvoud

Het kassasysteem van Count-IT is ontworpen met de gedachte dat iedereen ermee kan werken. Wij streven ernaar om het kassasysteem zo te maken dat elke ondernemer/ medewerker ermee uit de voeten kan en er zo effectief en efficiënt mogelijk mee kan werken. Het is aan te passen naar de wens van jouw organisatie zodat jouw onderneming het systeem zo effectief mogelijk kan benutten. Je kunt alle knoppen in de kassasoftware aan- en uitzetten. Zet alleen de knoppen aan die jij gaat gebruiken en hou je kassa clean en overzichtelijk. Kortom een gebruiksvriendelijk kassasysteem geschikt voor iedere werknemer.

Uitgebreid

Een traditioneel kassasysteem of POS-systeem biedt veel meer functionaliteit dan een kasregister. In plaats van een kassa met ingebouwde kassalade en bonprinter, kan een POS-systeem uit allerlei verschillende onderdelen bestaan. Zoals barcodescanners, pinterminals, kassalades, bonprinters, winkelschermen en weegschalen. En met de gekoppelde  software van Count-IT heb je dan een eenvoudig, uitgebreid en gebruiksvriendelijk kassasysteem waar elke ondernemer mee uit de voeten kan.

Excellent

Het systeem van Count-IT werkt naadloos en is aanpasbaar naar jouw wens zodat jij optimale resultaten kunt behalen met jouw onderneming. Count-IT is geoptimaliseerd op de door ons beschikbaar gestelde hardware waarop de software gegarandeerd werkt. Hierdoor kun je de hardware eenvoudig koppelen aan het systeem zonder gedoe. Alle hardware wordt plug & play geleverd, dat wil zeggen dat Count-IT de apparaten al heeft geïnstalleerd. Wanneer jij de bestelling ontvang hoef je alleen de kabels aan te sluiten en dan kun je direct aan de slag.

Wij kunnen met onze computersoftware en vooraf geïnstalleerde hardware voor iedere onderneming de oplossing zijn. Ervaar zelf de voordelen van Count-IT door gratis de demo aan te vragen.

Wil je meer informatie over wat Count-IT voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.  Of vraag dan een gratis demo account aan. Je kunt een maand kosteloos gebruik maken van het Count-IT kassasysteem.