Online

Een goed kassasysteem vormt de ruggengraat van je bedrijf, zeker als je een winkel, horecaonderneming of groothandel runt. Het kassasysteem is het belangrijkste hulpmiddel voor het beheren van je voorraad, klanten- en medewerkersbestand, omzet en productassortiment. Waar kassasystemen vroeger draaiden op een lokale server en alleen maar beschikbaar waren in bepaalde gedeeltes van de zaak, heb je met moderne mobiele kassasystemen in de cloud altijd en overal toegang tot je belangrijkste data.

Optimaal profiteren van de voordelen van de cloud

Het kassasysteem van Count-IT is optimaal afgestemd op de voordelen van de cloud. Een werkende internetverbinding en browser zijn de enige dingen die je nodig hebt om succesvol te werken met en in het systeem. Een kassasysteem in de cloud is bovendien flexibel en schaalbaar. Eenvoudig opschalen als je gaat uitbreiden of te maken krijgt met piekperiodes? Met Count-IT is het geen probleem.

Gebruiksvriendelijkheid

Het kassasysteem van Count-IT is gebruiksvriendelijk ingericht. De technologie is ontworpen vanuit de gedachte dat iedereen met de software moet kunnen werken. Je kunt Count-IT helemaal aanpassen aan de wensen en behoeften van je organisatie. Medewerkers kunnen gelijk aan de slag met het systeem en hoeven niet eerst een uitgebreide training te doorlopen.
Ontworpen met en voor ondernemers
Ons kassasysteem is ontworpen met en voor ondernemers. Zo zijn er diverse functionaliteiten toegevoegd voor het bevorderen van de interactie met klanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Functionaliteiten als met één druk op de knop een bon in de wacht of op naam zetten en facturen afdrukken: ze zijn standaard beschikbaar binnen het kassasysteem van Count-IT.
  • Eenvoudig kortingen toevoegen aan een regel of het hele transactiebedrag? Geen enkel probleem!
  • Verschillende betalingsfuncties, zoals meerdere betaalmethodes toevoegen voor één transactie en retourpinnen: in Count-IT vind je ze.

Belangrijke statistieken

Het beste halen uit je marketing- en verkoopstrategie lukt alleen als je altijd en overal toegang hebt tot de juiste gegevens. Met Count-IT tover je probleemloos en met slechts één druk op de knop een overzicht van al je belangrijke statistieken tevoorschijn. Denk bijvoorbeeld aan je brutowinstmarges, omzet en wekelijkse of maandelijkse verkoopcijfers. Je kunt de gegevens bovendien filteren per product, productgroep en gebruiker. Tevens raak je de gegevens ook nooit kwijt, omdat ze veilig worden opgeslagen in de Cloud.

Wil je weten wat Count-IT voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Mail ons via info@count-it.eu of bel. 088 00 36 00. Wil je het systeem ook uitproberen?  Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/