Online

Count-IT is niet alleen een modern en gebruiksvriendelijk kassasysteem: de software ondersteunt nog diverse andere functionaliteiten.

Voorraadbeheer

Het beheren van je voorraad was nog nooit zo makkelijk. Met de module voor voorraadbeheer in Count-IT, houd je jouw voorraad eenvoudig in realtime bij. Bovendien voorkom je dat je onder de gewenste minimumgrens komt. Dankzij het geautomatiseerde bestelsysteem bepaal je aan de hand van specifieke criteria precies wat je wanneer bestelt. Daarnaast kun je met Count-IT voorraden van meerdere magazijnen en locaties in realtime bekijken. De historie per product, actuele voorraadwaarde en inkoop- of verkoopprijs bekijken? Geen enkel probleem met onze software!

Ordermanagement
Count-IT geeft een (verwachte) voorraad op basis van inkoop- en verkooporders. Via bijvoorbeeld een webshop kun je orders automatisch aanmaken, zodat alle orders van de shop (en andere kanalen) centraal in één systeem staan en uitgeleverd kunnen worden (omnichannel). Maak je een verkooporder aan? Dan genereert het systeem direct een picklijst. Zodra de voorraad onder een bepaald niveau daalt, maakt het systeem direct een inkooporder. Ordermanagement was nog nooit zo makkelijk…

Klantenportaal

Het klantenportaal van Count-IT verbindt klanten altijd en overal met jouw bedrijf. Klanten kunnen 24/7 bij jou bestellen, in een afgeschermde omgeving en door middel van een overzichtelijk bestelformulier. Het assortiment bepaal je per klant of klantgroep. Zo wordt personalisatie de standaard. Met het klantenportaal breng je alle klantinformatie samen op één centrale plek. De look en feel van het portaal stem je probleemloos af op je eigen wensen en stijl.

Facturatie

Met Count-IT vereenvoudig en verbeter je het facturatieproces. Automatisch factureren? Klantspecifieke prijslijsten maken? Eenvoudig een factuur genereren en diverse betaalmethoden ondersteunen? Het kan allemaal!
CRM en productbeheer
Met de CRM-module van Count-IT krijg je inzicht in je complete klanthistorie. Zo lever je nog meer maatwerk en kom je makkelijker tegemoet aan al de wensen en behoeften van je klanten. Ook productbeheer is een koud kunstje met de software van Count-IT. Eenvoudig een product of afbeelding toevoegen, bewerken en verwijderen in de productdatabase? Het gewenste voorraadniveau wijzigen? Allemaal een fluitje van een cent.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Ondanks het uitgebreide aanbod aan functionaliteiten, blinkt Count-IT uit in gebruiksvriendelijkheid. De software is gemaakt voor iedereen. Ook zonder specialistische IT-kennis kun je er prima mee uit de voeten. Zo is de leercurve vlak en kunnen medewerkers snel gebruikmaken van alle handige functionaliteiten en voordelen van Count-IT.

Meer weten?

Wil je meer weten over het kassasysteem van Count-IT? Stuur dan een e-mail naar info@count-it.eu of bel naar 088 00 36 00. Wil je met eigen ogen de mogelijkheden bekijken? Vraag dan een gratis demo-account aan via https://www.count-it.eu/demo/.