Count-IT het kassasysteem voor horeca

tafelindeling

Kassasysteem horeca

Het Count-IT kassasysteem is uiterst geschikt voor de horeca. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Bestellingen kun je opnemen via telefoon, tablet of handheld en worden rechtstreeks doorgezet naar bar of keuken. Al je producten zet je eenvoudig in het kassascherm, zodat je deze alleen nog hoeft aan te klikken. Wijzigt het menu of zijn er prijswijzigingen dan pas je dit binnen enkele minuten aan in de productdatabase. De aanpassing is ook direct zichtbaar op je device, zodat er geen onjuiste bedragen of producten aangeslagen kunnen worden.

Tafelindeling

In het systeem maak je eenvoudig je eigen tafelindeling. Alle tafels geef je een gewenste naam of nummer en de vorm en grootte pas je zelf aan. Bestellingen kun je per tafel aanslaan. Aan de kleur van de tafel kun je zien of deze vrij of bezet is. Is de tafel groen dan is deze beschikbaar. Rood betekent bezet. Verandert je gast van tafel dan pas je dit snel aan in het kassasysteem. De openstaande rekening wordt dan verplaatst naar de huidige tafel. Dit zorgt ervoor dat je bestelling aan de juiste tafel gekoppeld blijft en er geen hinder kan ontstaan bij het uitserveren.

Rekening splitten

Willen gasten de tafelrekening verdelen dan is dat geen probleem. Je klikt aan door hoeveel personen de rekening gedeeld moet worden. Het kassasysteem geeft dan automatisch het juiste bedrag per gast weer. Elke gast kiest een eigen  betaalmethode, bijvoorbeeld PIN of contact en rond de transactie af. Na elke transactie wordt direct  het resterende bedrag van de tafel weergegeven. Zo zie je snel het openstaande bedrag en welke gerechten er nog afgerekend dienen te worden. Dit houdt het voor zowel gast als ondernemer overzichtelijk om het juiste bedrag af te rekenen.

Wil je zelf het gebruiksvriendelijke systeem uitproberen? Vraag dan een gratis demo account aan. Je kunt een maand kosteloos gebruik maken van het Count-IT kassasysteem.