Koppel het kassasysteem aan andere software. Wij zetten de voordelen op een rij

Kassasysteem koppelen

Vroeger ging je voor de aanschaf van een nieuwe kassa naar de winkel. Daar keek je rond en zocht de beste uit voor jouw onderneming. Geen ingewikkeld systeem met uitgebreide handleiding, maar een handige kassa met duidelijke knoppen. Direct klaar voor gebruik.  De boekhouding hield je bij in een kasboek en stuurde je per post naar de boekhouder. Maar tijden veranderen en dat is maar goed ook. Het kan tegenwoordig efficiënter, makkelijker en sneller. Wij hebben kassasoftware ontwikkeld die je eenvoudig kunt koppelen aan o.a. je boekhouding en webshop. De belangrijkste voordelen hiervan hebben wij voor jou op een rij gezet

Voorkom fouten

Als je het kassasysteem koppelt aan je boekhoudprogramma dan worden alle betalingen, pintransactie en andere betaalgegevens automatisch in je boekhouding geplaatst. Daardoor voorkom je fouten die ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens. Zo hoef je de betalingen alleen te controleren en je kunt weer verder met andere werkzaamheden.

Bespaar tijd

Nooit meer handmatig betalingen in je administratie invoeren. Door de koppeling met je boekhoudprogramma worden alle betalingen automatisch toegevoegd. Kortom geen gerommel met bonnen meer.

Directe synchronisatie

Pas je een artikel aan in het ene programma dan wordt deze ook automatisch aangepast in Count-IT. Zo voorkom je dat producten dubbel of onder diverse noemers in de kassa of je boekhoudprogramma staan. Count-IT is eenvoudig te koppelen aan boekhoudprogramma’s als Exact Online, e-Boekhouden.nl en Visma.

Continu en direct overzicht

Overzicht houden is nog nooit zo makkelijk geweest. Resultaten worden continu en automatisch verwerkt in het dashboard. Deze kunnen makkelijk met elkaar worden vergeleken, omdat je alle rapportages uit één systeem kunt halen. Zo bekijk je snel de cashflow, omzet- en voorraadrapportages. Je ziet snel wat je best verkopende product is. Resultaten vanuit je webshop en fysieke winkel kun je eenvoudig vergelijken.

Webshop koppelen? Count-IT ondersteunt webshops van Magento en WooCommerce. Heb je een andere webshop? Neem dan even contact op, dan kijken we of deze gekoppeld kan worden.

Wil je de Count-IT software zelf ervaren? Vraag dan gratis een demo account aan via deze link. Hiermee heb je 30 dagen gratis toegang tot de software.